Sokan írjatok megy majd a zöld ujj! Milyen ránctalanítót illetve hidratálót használtok és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 12:28
1/8 anonim válasza:
Garnier Ultra Lift SPF/FPS 15-öt használok (piros tégelyes) nappali arckrém, bőrfeszesítő és ránctalanító, én nagyon szeretem :) 39/N
2/8 anonim válasza:
Ránctalanítót nem, hidratálóból Nivea softot.
20/L
3/8 anonim válasza:
Én Garnier Nutritionist használom, meg a BB krémet alapozó helyett :) 18L
4/8 anonim válasza:
Mivel még csak 16 vagyok ezért még semilyet. :)
Viszont anyukám 44 éves, és Helia D használ...egyébként ezen a márkán belül több fajtát is. Külön van neki nappali, meg éjszakai. Hidratálóból is ugyanezt használha ...neki nagyin bevállt. :)
Jah meg nem rég Nivea Q10-t is, azintén szuper. :)
5/8 anonim válasza:
Garnier Essentials nappali és éjszakai arckrémet használok. Emellett még minden reggel a Balea színezett, golyós szemkörnyékápolóját használom. 19L
6/8 anonim válasza:
Még nem találtam meg a hidratálót, ami igazán bevált. Sajnos elég zsíros a bőröm, így nehéz megfelelőt találni. Most Balea Youngot használok, előtte Garnier volt, azt jobban szerettem.
22/L
7/8 anonim válasza:
Most épp Avon Naturals gránátalmás szemkörnyékápolót.
22L
8/8 anonim válasza:
Bőrfeszesítőnek: Estrea Olíva arckrém stresszes bőrre [link]
Hidratálóként pedig Garnier BB krémet használok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!