Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. s Szerintetek "megy" a...

S. O. s Szerintetek "megy" a kettő szín együtt? Milyen lenne? Légysz írjatok sokan, mert fontos! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Stílust szeretnék váltani.Enyhén vagány,de azért "csajos" szeretnék lenni az új suliba.

Két hajszínről lenne szó,ebben kérném segítségeteket:

szőke- [link]

vörös- [link]

Kérlek titeket,hogy válaszoljatok az alábbi kérdésekre véleményetek szerint:

1.Jó lenne a két hajszín együtt,szőke alapszínnel,vörös (enyhe)melírral?

2.Melyik hajszín lenne jobb alapnak normál bőrszínhez és szürkéskék szemhez?

3.Mit gondoltok a viselőjéről?

4.Mi a benyomásotok a képhez hasonló hajról?- [link]

(A két fentebb linkelt haszínnel elképzelve,egyébként a hajam hasonlóan lépcsőzetes,enyhén tépett,a frufrum kb majdnem ekkora.

A válaszokat előre is köszönöm!(:

Légyszi kort is írjatok,az oldal úgy is anonim. :P

16/L

2011. jún. 6. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon béna lenne a kettő együtt,inkább hagyd :P
2011. jún. 6. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a vörös legyen lágyabb, kicsit olyan narancsos, valami ilyesmi:

[link]

Nem ütne el túlzottan a szőke alapszíntől, de eléggé ahhoz, hogy feldobja. A haja fazon, amit linkeltél jó.

2011. jún. 6. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat(:

légyszi írjatok még

2011. jún. 6. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem ez tetszik: [link]

meg ezis: [link]

remélem segítettem :)

2011. jún. 6. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. jún. 6. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. jún. 6. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
szeritem szökén a vörös vagy vörösön a szőke nagyon hülyénnéz ki. és ami a 2. linkeden van hajszín az szerintem kicsit idősebbeknek való, de az első képen az a szőkésbarnás jól néz ki:) de szerintem megpróbálhatod a kicsit rövidebb hajat is:)
2011. jún. 6. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

1.Hát az első képen inkább a hajt világos barnának mondanám,szerintem nem nézne ki olyan jól,én inkább egy világosabb szőkével próbálkoznék [link] és egy pink [link] vagy egy narancssárga [link] melírt jobban eltudnék képzelni:)Ha nagyon belevalós vagy még ezt a kissé 'emós' melírt [link] is eltudnám képzelni:)

2.Szőke,barna.

3.Aki ilyen hajat hord az nekem mindig nagyon belevaló,menő,vagány,beválalós csajnak tűnik:)

4.Belevalós;)

16L

2011. jún. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!