S. O. s Szerintetek "megy" a kettő szín együtt? Milyen lenne? Légysz írjatok sokan, mert fontos! (bővebben lent)
Sziasztok!Stílust szeretnék váltani.Enyhén vagány,de azért "csajos" szeretnék lenni az új suliba.
Két hajszínről lenne szó,ebben kérném segítségeteket:
szőke- [link]
vörös- [link]
Kérlek titeket,hogy válaszoljatok az alábbi kérdésekre véleményetek szerint:
1.Jó lenne a két hajszín együtt,szőke alapszínnel,vörös (enyhe)melírral?
2.Melyik hajszín lenne jobb alapnak normál bőrszínhez és szürkéskék szemhez?
3.Mit gondoltok a viselőjéről?
4.Mi a benyomásotok a képhez hasonló hajról?- [link]
(A két fentebb linkelt haszínnel elképzelve,egyébként a hajam hasonlóan lépcsőzetes,enyhén tépett,a frufrum kb majdnem ekkora.
A válaszokat előre is köszönöm!(:
Légyszi kort is írjatok,az oldal úgy is anonim. :P
16/L
Szerintem a vörös legyen lágyabb, kicsit olyan narancsos, valami ilyesmi:
Nem ütne el túlzottan a szőke alapszíntől, de eléggé ahhoz, hogy feldobja. A haja fazon, amit linkeltél jó.
köszi az eddigi válaszokat(:
légyszi írjatok még
1.Hát az első képen inkább a hajt világos barnának mondanám,szerintem nem nézne ki olyan jól,én inkább egy világosabb szőkével próbálkoznék [link] és egy pink [link] vagy egy narancssárga [link] melírt jobban eltudnék képzelni:)Ha nagyon belevalós vagy még ezt a kissé 'emós' melírt [link] is eltudnám képzelni:)
2.Szőke,barna.
3.Aki ilyen hajat hord az nekem mindig nagyon belevaló,menő,vagány,beválalós csajnak tűnik:)
4.Belevalós;)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!