Minden alapozó káros a bőrre? Ti hogy szoktatok alapozózni? ÍRJATOK SOKAN!
Figyelt kérdés
ha ismertek olyan alapozót ami nem káros, írjátok le! és még a ti hogy szoktatok alapozózni kérdésen azt értem, hogy hogyan kenitek fel az alapozót, alá tesztek e krémet. stb stb...2011. szept. 17. 15:33
1/4 anonim válasza:
az alapozók nem károsítják a bőrt, de eltömítheti a pórusokat és pattanásosabb lehetsz tőle. Én úgy szoktam csinálni, hogy bekrémezem a bőröm és csak azokat a területeket kenem be, ahol van vmilyen bőrhiba. a vénén meg egy kis púder. és ha már nem kell smink akkor alaposan távolítsd el.
2/4 anonim válasza:
Nekem pont a borgyogyasz mondta, hogy hasznaljak alapozot, mert az is vedi a bort, pedig kronikus gyulladt pattanasokkal kezel. Csak naptejet szoktam ala kenni, mas krem nem kell, az alapozo amugyis tartalmaz hidratalo osszetevoket. Persze ha nagyon szaraz a borod, akkor elotte hasznalj hidratalot, de az alapozot csak akkor kend ra amikor mar teljesen beszivodott. Amugy nem egy nagy kaland, felkened az alapozot is, mint egy kremet es kesz...
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon pattanásos volt a bőröm mikor elkezdtem alapozót és púdert használni (kb. 3 éve, mostanában találtam rá egy képre amin látszott minden, azt hittem elhányom magam hogy milyen csúnya voltam :D) Szóval hétköznapokon, meg mikor mentem valahova, mindig használtam alapozót, mikor milyen, ilyen olcsókat általában, és bár biztosan nem attól, de sokkal szebb a bőröm. Szóval szerény véleményem szerint ártani nem árt... Bár ki tudja milyen lenne a bőröm ha nem használtam volna...Ezt nem tudhatom :D Annyi biztos hogy gyönyörű a bőröm ahhoz képest, mint amilyen volt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jobb minőségűt válassz, mert mégiscsak a bőrödről van szó. Attól függően vásárolj, hogy zsírosabb vagy szárazabb a bőröd. Ha zsírosabb, akkor hab állagút használj, mert az jobban mattít, ha szárazabb, akkor hidratáló folyékonyat. Én krémezni szoktam alá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!