Hogyan evgyem rá anyát hogy vigyen el kozmetikushoz szemöldökömet kiszedetni?
Figyelt kérdés
Én már mondtam neki hogy szedje ki azt mondta hogy inkább kozmetikus először meg máskor ő is mondta hogy sokkal szebb volnék úgy is kikéne szedetni. de a füle botját se mozdítja legalább annyit megtehetne hogy fölhívja a kozmetikust. itthon is testvétreim is szoktak vele piszkálni hogy nagyszemöldökű mag minden,. hogy mondjam meg neki hogy hívja föl a kozmetikust??? mert engem nagyon zavar olyan mintha nem is volna szemöldököm mert tulságosan világos :( ???2012. aug. 13. 16:15
11/15 anonim válasza:
Nézz szét a környékeden, hogy van-e a közelben kozmetikus, menj be és kérj időpontot. Nem olyan nagy dolog, hidd el. Ha zavar, hogy világos a szemöldököd, vegyél szemöldökport és halványan fesd ki. (Fontos, hogy ne üssön el nagyon a hajad színétől.)
12/15 anonim válasza:
az anyukás biztos engedékeny lesz veled, mert az egyetlen lánya vagy, csak kérd szépen, biztos jó fej lesz :)
13/15 A kérdező kommentje:
Hát hogy én vagyok naki az egyetlen lány gyereke ezért nem enged ám nekem meg mindent. Tavaly kiakartam melíroztani a hajamat saját pénzből megvettem amit kell (anyukám fodrász´) először igent mondott utánna vettem meg utánna meg azt mondta hogy nem csinálja meg mert k***ás 1 ilyen idősnek. csak ennyi
2012. aug. 15. 13:39
14/15 A kérdező kommentje:
siker van gyerököm még a szempillám is belett festve
2012. szept. 12. 16:41
15/15 anonim válasza:
Na, gratulálok! :D És bejelentett? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!