Hogyan evgyem rá anyát hogy vigyen el kozmetikushoz szemöldökömet kiszedetni?
Figyelt kérdés
Én már mondtam neki hogy szedje ki azt mondta hogy inkább kozmetikus először meg máskor ő is mondta hogy sokkal szebb volnék úgy is kikéne szedetni. de a füle botját se mozdítja legalább annyit megtehetne hogy fölhívja a kozmetikust. itthon is testvétreim is szoktak vele piszkálni hogy nagyszemöldökű mag minden,. hogy mondjam meg neki hogy hívja föl a kozmetikust??? mert engem nagyon zavar olyan mintha nem is volna szemöldököm mert tulságosan világos :( ???2012. aug. 13. 16:15
2/15 anonim válasza:
Vagy hívd fel te, és kérd el anyukádtól a pénzt rá.
3/15 anonim válasza:
:/ szegény
Mondd meg neki ,hogy szégyenled mások előtt,és szeretnéd kiszedetni,és hogy már említette a kozmetikust és,hogy jó ötlet lenne elmenni hozzá.Esetleg ah szeretnéd hogy sötétebb legyen akkor festesd be! :) remélem tudtam segíteni
4/15 anonim válasza:
Hívd fel te.
Az én anyám sosem járt kozmetikushoz, szóval egyszer megbeszéltem egy időpontot, és elmentem.
15/L
5/15 A kérdező kommentje:
13éves vok
2012. aug. 13. 17:33
6/15 anonim válasza:
Nincs korhatárhoz kötve. :-) Esetleg kérd meg az egyik testvéredet..
7/15 A kérdező kommentje:
fiúk a testvéreim
2012. aug. 13. 17:55
8/15 anonim válasza:
édes drága kicsi lány ha elég nagy vagy ahhoz, hogy kozmetikushoz menj akkor ahhoz is elég nagy vagy hogy azt írd a 'vok' helyett, hogy 'vagyok'
9/15 anonim válasza:
Mi a franc köze van ide a vok/vagyok-nak?? Gondolom te még soha életedben nem rövidítettél!
10/15 anonim válasza:
De kb 14 éves koromig..aztán kicsit megkomolyodtam és képes vagyok 3 betűvel többet leírni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!