Szemöldökszedés!? már pár hónapja kiszedtem a szemöldökömet, de nem tetszett annyira, ezért megnövesztettem, most arra gondolok, hogy elmegyek kozmetikushoz kiszedetni.
Figyelt kérdés
Egy kozmatikus ugye nem ronthatja el? Ugye jól meg tudja csinálni,már elegem van h nem jó a szemöldököm..:S2011. márc. 4. 20:28
1/7 anonim válasza:
A kozmetikusok nagyon szépen meg tudják csinálni, ajánlanám figyelmedbe a gyantázást, az nagyon gyors, precíz, és tökéletesebb, mint a szedés. :)
2/7 anonim válasza:
igen ám,de nem ajánlatos a sűrű gyantázás,mert megereszkedik a szemhéj,a szedéssel is nagyon profin megtudják csinálni.Legjobb barátnőm kozmetikus...
3/7 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok.Nem szokásom elrontani személy szerint, de jöttek hozzám olyanok akiknek elrontották más kontár kozmetikusok és nekem kellett kijavítani.Menj olyanhoz akihez jár más ismerősöd is így letudod ellenőrizni a munkáját.
4/7 anonim válasza:
Gyantázástól nem ereszkedik meg a szemhéj.A nagyon bozontos szemöldököt elösször gyantázi kell aztán utánna csipeszelni.Ha csipeszelnem kéne egy nagy dzsungeles szemöldököt kb 1 óráig tartana.Meg senki nem akar 1 óráig fájdalmat érezni.
5/7 anonim válasza:
Nem azt irtam,hogy egyáltalán nem ajánlatos,hanem h sűrűn,de mind1...
6/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy sűrűn vagy nem sűrűn nem lesz gond belőle és ennyi.
7/7 anonim válasza:
aki ismer olyan kozmetikust aki tényleg szépen profin szed szemöldököt kérem írjon privit!!!
Fotózás előtt állok ,és annyi kozmetikus elrontotta már,pedig tuti ki lehetne hozni belőle valami szépet. Nem tudom kihez menjek . Írjatok ! köszönöm !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!