Szemöldökszedés? Nem fog kinevetni?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és apukámtól rettentően vastag szemöldököt örököltem. Sajnos. Eddig szedtem magamnak itthon, de már gondoltam rá, hogy elmegyek egy kozmetikushoz, hogy egy rendes ívet is csináljon neki. De nem fog kinevetni, mert még csak "most" megyek el? A korombeliek nagy része már mind jár kozmetikushoz, de én csak ezért nem merek elmenni :/2011. ápr. 11. 17:20
1/7 anonim válasza:
Dehogyis, hidd el, ennél ezerszer durvább eseteket is látott már :) menj el nyugodtan :)
2/7 anonim válasza:
jaj,nyugi nem: D Eddig én is magamnak szedtem,utána elmentem és kiszedettettem,annyit mondott,hogy jól ki van nőve:) Nagyon szép formát adott neki,most már szerintem menni fog magamtól is,de azért majd néha még elmegyek:D Te is menj el nyugodtan ő szinte minden nap találkozik ilyenekkel:)
3/7 anonim válasza:
így van ahogy az előttem lévők mondták:)
Nem fog semmit sem mondani,csak elmész és megcsinálja.Hidd el nagyon jól meg tudja neked formázni.Felnőtt ember szerintem van jobb dolga is mint hogy ilyeneken "nevessen",van ennél gázabb is amit már átélt:) Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
:D Hát jól van :D Én is úgy gondoltam, hogy elég párszor elmennem, mert utána meg már csak kiszedem magamnak... És így is alul, meg a kettő között kiszedem, de valami formát jó lenne neki adni :) Köszi a válaszokat! :)
2011. ápr. 11. 17:31
5/7 anonim válasza:
ha vígasztal én kipattogott fazonnal mentem el gyantázni. egy másik kozmetikus egy nappal előtte leszedte a bikinivonalamat és sebes volt konkrétan. lebarbározta a másik kozmetikust és szépen legyantázott...:D ne izgulj, a tiéd kicsit sem nevetséges probléma...:)
6/7 LeeWie válasza:
Szerintem látott már cikibb dolgot is. Ti mind írjátok, voltatok kozmetikusnál. Hát én nem. Én magamnak szedtem már anno is, most viszont már annyira jól megtanultam, hogy nem is lenne szükségem rá :) 21/L
7/7 Darcy01 válasza:
Menj el bátran!!!
A kozmetikus szépen kiszedi neked, utána már otthon te magadnak is meg tudod majd csinálni, mert csak az újra kinövő szálakat kell kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!