Szerintetek jó körmöket csinálok?
Sziasztok,
Már feltettem egy kérdést nemrég,mert piszkálnak a blogom és a körmeim miatt a barátnőim,de van aki azt mondja,hogy másnak is csinálhatnék körmöket,mert tökjók és most érdekelne mások(idegenek) véleménye is,mert nem tudom,hogy kinek higgyek..
Itt vannak:
Amik oldalt vannak "köröm ajánlások" azok az én körmeim..meghát úgyis látjátok melyiket csináltam én:)
Szerintetek?
Esetleg ha még sokat gyakorolnék és vennék speciális ecseteket meg ilyesmiket tényleg csinálhatnék másoknak is körmöket?
miért pontoztatok le korlátolt értelmiségi szintűek, amiért nekem tetszik amit csinál??????????
nekem van kézügyességem, és próbálkozok hasonló körmökkel, nekem is ilyenek szoktak lenni :)
és tényleg sok gyakorlással, és speciális kellékekkel hihetetlen jó körmöket fogsz csinálni :)
nekem ilyet csinálj :D
Szia!:)
Remélem a negatív hozzászólások miatt nem hagyod abba a körömfestést,sem a blogodat!Tény,hogy még van mit gyakorolnod,de hát kinek nincs?:D Az 'indián körmök' például kifejezetten tetszik,azthiszem ki is fogom próbálni!gyakorolj sokat,és hamarosan jobban fog menni!:) Ja,és szerezz be egy új fekete lakkot!:) 14/L
Nem-nem hagyom abba:)
Számítottam,hogy ha ide felteszek bármilyen a kérdést akkor a válaszok 80%-a negatív lesz és,hogy itt mindenki szupernél-szuperebb körmöket kreál magának otthon :D
Hát elég sok új lakkot bekéne most szereznem.. és köszönöm mindenkinek aki megnézte és válaszolt!
Nem arról van szó, hogy itt mindenki negatív. Én sem vagyok az, ami szép, annál elismerem, hogy szép. Viszont ha az a véleményem, hogy csúnya, nem fogok jópofizni, hiszen az őszinte véleményen érdekel.
Nem tetszenek a körmök, amiket csinált. Folyton kimész a vonalból, túl sok a festék, nem szép. Nem hiszem, hogy bunkó módon mondtam volna el a vélemény, tessék a negatív kritikát is elfogadni, ebből tanulsz!
Szerintem jó úton haladsz! Némelyik nagyon tetszik, van amelyik nem annyira, de pl. a francia köröm feldobva nagyon bejött :) Gyakorolj sokat! :) Ha az ismeretségi körömben lennél, tuti megkérnélek hogy fesd a körmömre vmelyiket.
Blogomat nekem is leszólták ( www.catgirlatnight.blogspot.com ), de nem zavar, azért írom, mert nekem jó :) Úgyhogy a negatív kritikák miatt ne hagyd abba.
Szerintem egy szóval nem mondtam,hogy nem fogadom el a negatív kritikákat,meg azt sem írtam,hogy b/unkók vagytok,megértem ha nem tetszik,de nem vitatkozni szeretnék,azzal meg tisztában vagyok,hogy kimegyek a 'vonalból' gyakorlok,gyakorlok,de nem megy minden egyről a kettőre:)
Köszönöm:)
Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!
Ja amúgy a mintáid tetszenek. Szuperjó körmöket csináltam magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!