Szerintetek jó körmöket csinálok?
Sziasztok,
Már feltettem egy kérdést nemrég,mert piszkálnak a blogom és a körmeim miatt a barátnőim,de van aki azt mondja,hogy másnak is csinálhatnék körmöket,mert tökjók és most érdekelne mások(idegenek) véleménye is,mert nem tudom,hogy kinek higgyek..
Itt vannak:
Amik oldalt vannak "köröm ajánlások" azok az én körmeim..meghát úgyis látjátok melyiket csináltam én:)
Szerintetek?
Esetleg ha még sokat gyakorolnék és vennék speciális ecseteket meg ilyesmiket tényleg csinálhatnék másoknak is körmöket?
1. Elég kreatív vagy, fantázia dús!
2. Ez még elég kezdetleges szint, a festések kicsúsznak, szebben kell bánni a kontúrokkal, ne menjen rá a körömágybőrre, túl sok a lakk, vékonyabban, kecsesebben!
Amúgy sok gyakorlás és sokat fejlődhetsz!
Egy körmös
Fogpiszkálóval szoktam őket csinálni.
Annyira nagyban nem gondolkozok,mert csak barátoknak merném csinálni és köszönöm,hogy írtál:)
Köszönöm!
Mondjuk most pont a tollas van kint,amit kissé elrontottam,mert már iszonyú nyúlós volt a lakkom aztán össze-vissza ment :D
Igyekszem és megfogadom a tanácsod!
Szerintem kezdetnek nem rossz, de mindenképpen vegyél normális lakkot (akkor nem lesz nyúlós, stb.) meg pl. az öltönyös lakkon is látszik a feketén, hogy hullámos vagy hogyismondjam. :D Nem a kontúr, hanem maga a felülete. Már kezdett az is beszáradni?
És ecseteket, vagy pontozó meg ilyeneket is vegyél, úgy sokkal szebbeket fogsz majd csinálni. De az ötletek nem rosszak. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!