Szerintetek kövér vagyok?
160 cm magas és 57-58 kg vagyok.
16/L
3-as vagyok.
Nem fogok leállni vitatkozni, de pont azt mondják, hogy vékony csontozatú vagyok.
Azt nem hiszem azért, hogy 173 cm-vel és 54 kg-val olyan nagyon nőies lennél, mert az sovány. Régebben még az volt, hogy 110 mínusz a magasságból és az az ideális. Te majdnem 10 kg-val vagy kevesebb, ami minden, csak nem átlagos.
már a soványság és a kövérség fogalma is relatív, soha az életben nem fogunk tudni ebben megegyezni.
csak h tudd, utolsó és előtti, h de igen, van ilyen is, h 173/54-el valaki nem sovány, hanem a könnyű csontjainak köszönhetően pont jó (ízlés kérdése, de se plusz, se mínusz). vannak, akik úgy tartják, a felesleg jól mutat a lányokon, attól nőiesek. nos, nem ezekhez beszéltem. ez egy más felfogás és ízlés. és van aki maga is túlsúlyos egy kicsit, és nem hajlandó ezen problémázni, az is oké, de attól még a másiknak ne írja, h ez így pont jó.
ha megnézitek az általánosan javasolt arányokat, legtöbbször kicsit a túlsúly felé csalnak. hirtelen eszembe jut pár ember, akinek tudom a magasságát és a súlyát is (tesóm, anyám, barátnőim, h csak a nőket említsem). mindegyik esetben azt tapasztalom, h ha komolyan centi mínusz 110 kilók lennének, kissé elhízottnak minősülnének. és nem modellekről beszélek, hanem normális, átlagos testalkatú nőkről. szóval csínján azzal a táblázattal, csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!