Szerintetek kövér vagyok?
160 cm magas és 57-58 kg vagyok.
16/L
attól függ, hol van a felesleg :-) kicsit súlyos vagy a 160 centihez, de ha arányos vagy és nincsenek rajtad nagy hurkák, úszógumi, has v túlzottan nagy fenék, akkor lehetsz csinos is. amúgy 160 centivel max. 50 kiló az ideális egy átlagos testalkatú és csontozatú lánynak.
vedd figyelembe azt is, h még növekedésben vagy. ha több is a súlyod annál, mint ami ideális, a fogyókúrával várj még min. 18 éves korodig, addig még fejlődsz és alakul, változik a testalkatod.
Nem értek abban egyet az első válaszolóval, hogy max. 50 kg a jó a 160 cm-hez. Én 160/50 vagyok, és mindenki azzal van elfoglalva, hogy nagyon vékony vagyok. Igaz, én 35 éves vagyok és szültem egy gyereket.
Ha egészségesen étkezel, nem csak chipsen, csokin és üdítőn élsz, akkor szerintem jó, még kamasz vagy, változhat az alkatod. De ha Téged zavar, akkor sportolj.
Nem vagy kövér!
Én is 160 vagyok olyan 54-55 kiló,szerintem nem sok:) de képet linkelhetsz és akkor jobban meg tudom mondani.
14/L
3-as: mint írtam, sok függ a csontozattól is. vannak nehéz csontú emberek (lehet te is az vagy), akik a mérlegen többet nyomnak, mint az valójában látszik rajtuk. de átlagosan hidd el, és nézz (olvass) utána, 160 cm-hez nőknél 50 kg az ajánlott, és ez bőven rá van hagyva.
meg hát ott van az is, h pl. valaki, akinek 1 kilót nyom 1 melle (2 mell = 2 kiló) az is másként mutat 58 kilósan, mint egy u.olyan súlyú, pici mellű nő. pl.
én 173 cm vagyok, és 54 kiló a tökjó súlyom, amikor még nem vagyok sovány, de nincs rajtam sehol semmi felesleg. és ez nem a divatos anorexiás alkat, hanem normális, nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!