Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

160 cm magas és 57-58 kg vagyok.

16/L

2012. aug. 11. 13:24
1 2
 1/13 anonim válasza:

attól függ, hol van a felesleg :-) kicsit súlyos vagy a 160 centihez, de ha arányos vagy és nincsenek rajtad nagy hurkák, úszógumi, has v túlzottan nagy fenék, akkor lehetsz csinos is. amúgy 160 centivel max. 50 kiló az ideális egy átlagos testalkatú és csontozatú lánynak.

vedd figyelembe azt is, h még növekedésben vagy. ha több is a súlyod annál, mint ami ideális, a fogyókúrával várj még min. 18 éves korodig, addig még fejlődsz és alakul, változik a testalkatod.

2012. aug. 11. 13:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Inkább a hasamon van felesleg. Meg a fenekem se az a lapos, de izmos (nem menőzni akarok). Már 8 éve úszok meg csinálok itthon felüléseket meg ilyeneket :))
2012. aug. 11. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem értek abban egyet az első válaszolóval, hogy max. 50 kg a jó a 160 cm-hez. Én 160/50 vagyok, és mindenki azzal van elfoglalva, hogy nagyon vékony vagyok. Igaz, én 35 éves vagyok és szültem egy gyereket.

Ha egészségesen étkezel, nem csak chipsen, csokin és üdítőn élsz, akkor szerintem jó, még kamasz vagy, változhat az alkatod. De ha Téged zavar, akkor sportolj.

Nem vagy kövér!

2012. aug. 11. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát én 10 centivel vagyok magasabb, ésolyan 2 kilóval vékonyabb, de még így se mondanám magam soványnak, inkább olyan átlagos testalkatú vagyok.
2012. aug. 11. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is 160 vagyok olyan 54-55 kiló,szerintem nem sok:) de képet linkelhetsz és akkor jobban meg tudom mondani.

14/L

2012. aug. 11. 14:40
 6/13 anonim ***** válasza:
rakj képet:)
2012. aug. 11. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
160 centihez 47-55 az ideális. De láttam már olyan 80 kilóst is aki nem nézett ki annyinak, kép nélkül nehéz megmondani mert a súly sok mindentől függ. Ha komolyan úszol könnyen lehet hogy az izom miatt vagy nehéz nem a zsír miatt. Az 57-58 kiló általánosságban egy 170 centisnek az álomsúlya. Például nekem, de én 61 vagyok :/
2012. aug. 11. 15:12
 8/13 anonim válasza:

3-as: mint írtam, sok függ a csontozattól is. vannak nehéz csontú emberek (lehet te is az vagy), akik a mérlegen többet nyomnak, mint az valójában látszik rajtuk. de átlagosan hidd el, és nézz (olvass) utána, 160 cm-hez nőknél 50 kg az ajánlott, és ez bőven rá van hagyva.

meg hát ott van az is, h pl. valaki, akinek 1 kilót nyom 1 melle (2 mell = 2 kiló) az is másként mutat 58 kilósan, mint egy u.olyan súlyú, pici mellű nő. pl.

én 173 cm vagyok, és 54 kiló a tökjó súlyom, amikor még nem vagyok sovány, de nincs rajtam sehol semmi felesleg. és ez nem a divatos anorexiás alkat, hanem normális, nőies.

2012. aug. 11. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
173-hoz az 54 nagyon kevés utolsó. Ne mondd hogy normális és nem sovány mert az már szerintem BMI szerint is sovány. Ahhoz kb a 60 kg az ideálisan vékony és ez akárhogy is számolom 6 kilóval kevesebb ami rengeteg.
2012. aug. 12. 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér! Tökéletes az alakod! :) Attól, hogy a pocidon van egy kis "felesleg" csak sokkal szebb és nőiesebb vagy! :)
2012. aug. 12. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!