Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez tényleg nem szép tőlük, ugye?

Ez tényleg nem szép tőlük, ugye?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és nem tagadom, van rajtam rendszeresen sportolok is, nem hagyom el magam. Viszont nagyon rosszul esik az, hogy egyre több barátnőm, meg a családom néhány nőtagja is mindig nekem panaszkodnak, hogy ők mennyire kövérek, milyen nagy hasuk van, undorítónak tartják magukat. Közben meg bomba alakjuk van, vékonyak, mint a nádszál. Volt már olyan is, hogy a kb. 45 kilós barátnőm azt mondta, hogy én lassan már vékonyabb leszek, mint ő. Én ilyenkor mindig nagyon rosszul érzem magam, mert azért nem esik jól, és arra gondolok, hogy ha magukról azt mondják, hogy ocsmányak, akkor vajon mit gondolhatnak rólam. Sose tudom, hogy reagáljak, mindig csak mondom nekik, hogy "Ne izélj már, nagyon jó alakod van". Nem igaz, hogy nem veszik észre magukat.... Engem ez nagyon bánt, de nem tudom, mit tehetnék ebben a helyzetben.
2012. aug. 9. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam,rajtam is kb.10kiló plusz van most.Erre jön a sovány,hogy ő nem megy sehova,mert dagadtka.Aztán jön a kérdés:én miért nem idegeskedek ha plusz van rajtam?Hát azért,mert ha rinyálok attól nem lesz jobb,a másik meg az hogy elfogadom magam így is,úgy is:) De idegesítőek ezek a dolgok tényleg.
2012. aug. 10. 04:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok azért panaszkodnak hogy pont az ellenkezőjét mond nekik: "Jaj, dehogy, olyan szép vagy, olyan jól nézel ki, ne viccelj, bomba alakod van! Bárcsak úgy néznék ki mint te..stb" Erre vágynak...és te mindig megadod nekik. Ezért csinálják újra és újra...

Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, aki folyton panaszkodott pedig korrektül nézett ki. (Vékony, átlagos arcú lány) De folyton nyavalygott hogy ő milyen ronda, és vastag a lába...

Egy darabig mondogattam hogy "dehogy is, szép vagy" Aztán a 100-ik után már meguntam és annyit mondtam hogy "aha...". Megmondtam neki hogy nem fogom magam ismételgetni, nem vagyok papagáj.

Mondanom sem kell hogy nem lettünk világi barátnők és több éve nem beszéltünk. :S

Szerintem ne mondogasd hogy ilyen jó, olyan jó vagy, mert egy idő után baromira fogod már unni... mond meg neki hogy nem értesz vele egyet, és hogy a jövőben figyelmen kívül fogod hagyni ezeket a panaszkodó megjegyzéseket.

Ha igazi barátnő, akkor észhez kap és abba hagyja.

2012. aug. 10. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, még azt akarom mondani, hogy ezek a lányok tudják hogy jól néznek ki, csak a pozitív megerősítésre vágynak.

Pontosan tudják hogy vékonyak, de szeretnék ha ezt mások is látnák és mondogatnák nekik.

:)

Én nem barátkozom ilyen emberekkel, mert egy barátság nem erről szól, hogy a másikat dicsérgetjük. És most nem arról beszélek hogy valakinek rossz napja van és elejt egy megjegyzést a szórakozóhely mosdójába bámulva hogy "basszus, hogy nézek ki?", mert ilyen esetben persze hogy hátba veregetjük és azt mondjuk "hülye vagy, tök jól nézel ki!"

De amikor már napi rendszerességgel, egy nap akár többször is előfordul ez... hát az nagyon gáz. Senkinek nincs kedve ahhoz hogy másokat fényezzen... Elég ha saját magával megbirkózik az ember, nem még mások áll baját orvosolni.

2012. aug. 10. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
én ilyenkor mindig hagyom, hogy az egyik fülemen be, a másikon ki. nem mondok semmit csak terelem a témát...
2012. aug. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!