Ez tényleg nem szép tőlük, ugye?
Ez nem így működik.Ha ezt mondják neked függetlenül attól neked milyen alakod van szebbnek gondolnak-vékonyabbnak.
No para.
ilyenkor mondd nekik simán azt, hogy: hát sportoljatok ti is! ha nem teszik, akkor meg ne panaszkodjanak.
mindjárt elmegy a kedvük attól, hogy nyavalyogjanak neked.
Arról a 10 kiló súlyfeleslegről te tudsz, de nem biztos, hogy mások látják.
Barátom menyasszonyánál kevés csinosabb nőt láttam, és saját bevallása szerint rajta is ennyi plusz van.
Nekem is egy barátnőm állandóan panaszkodik hogy ő milyen kövér meg minden, pedig vékony génje van, vékony a lába, a karja, tudjátok olyan fiús alkat, nem nagyon van dereka. Mondjuk most van egy kis pocakja, de ha nekem ilyen génjeim lennének, nem hagynám hogy a hasamra jöjjön a plusz kiló, tennék ellene! Rajtam is kb 10 kiló felesleg van, és ilyenkor én is tök hülyén érzem magam... én is sportolok, és már figyelek arra hogy mit eszek.
De tényleg rohadt idegesítő, amikor a csont vékony csajok nyavalyognak hogy ők milyen kövérek. WTF?!
Nekem ugyanez volt a barátnőmmel (kb 20 kilóval volt kevesebb nálam, de mindig nyüglődött, hogy ilyen meg olyan hájas, meg dagadt, fúj), hogy egyszer megmondtam neki, képzelje el azt a helyzetet, hogy ő néger, én meg mondjuk brazil, és állandóan sírok neki, hogy fúj de gusztustalan a barna bőröm, mennyire utálom... Azt mondta, hogy minek veszem magamra?... Na vajon minek?
(Azóta mondjuk felszedett egy 20-ast, visszasírja a régi testét, de megmondtam, érdekes, az se volt neki jó...)
Egyszerű... téged így fogadnak el, gondolom így is ismertek meg, megszoktak. Magukkal viszont elégedetlenek.
A legtöbb nőnek (sőt, egyre inkább a férfiaknak, fiatal srácoknak is) teljesen torzult önképük van.
Ne vedd magadra, úgysem az a cél, hogy te rosszabbul érezd magad. Meg hát kinek siránkozzanak, ha nem a barátnőknek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!