Szerintetek a 70/A-s méret kicsi?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és kicsi a mellem. Lemértem és 70/A-s. Szerintetek nagyon kicsi? Az egyik osztálytársam azt mondta ne hordjak sportmelltartót sem, mert akkor nagyon kicsi lesz.2012. aug. 7. 14:05
1/11 A kérdező kommentje:
Nem az a legkisebb?
2012. aug. 7. 14:08
2/11 anonim válasza:
az hogy mekkora lesz genetika kérdése. Semmi köze ahhoz hogy mit teszel vele, akkor is nagy lesz annak akinek az van genetikailag kódolva még ha le is szorítja, ahogy egy kismellű kenhet rá bármit nem nő nagyobbra tőle. 13 évesen még fog nőni, még messze nem érte el a végleges méretét és formáját.
3/11 anonim válasza:
Kicsi, de nem túl kicsi. Főleg nem 13 évesnek. Teljes jó vagy így, semmit ne machinálj vele!
4/11 anonim válasza:
Istenem ezek a kérdések. 13 évesen mekkora legyen? nem kicsi, majd megnő.
5/11 anonim válasza:
13 éves vagy. Mégis mekkora legyen?
6/11 anonim válasza:
én 14 éves múltam és nekem is akkora. sőt, a baránőimnek sem nagyobb, és mégsem maradunk ki semmi buliból :DD
7/11 anonim válasza:
14 éves múltam és nekemis akkora, bár én sovány vagyok, és minden barátnőm nagyobb melle van. bár az egyik legnagyobb mellűnek HITT levett egyszer a melltartója és ott maradt a negyede, hát néztem mint a moziban:D
8/11 A kérdező kommentje:
ok.
2012. aug. 9. 11:51
10/11 anonim válasza:
Beszélgess a 12 éves, szintén 70A-s lánnyal, aki 2 kérdést is írt arról, hogy szerinte nagy a melle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!