Ajakpiercing, Vélemény? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már 11 éves korom óta szeretnék egy ajakpiercinget,vmi ehhez hasonlót: [link]
(csak kisebben)
na szóval az lenne a kérdésem,hogy egy ilyen pcnek milyen nyoma marad,ami esetleg visszataszító lehet pl a munkahelyemen(jogász szeretnék lenni).Bevállaljam-e vagy inkább felejtsem el?
azzal sokat segítenétek,ha esetleg képet is tudtok küldeni:)
2012. aug. 7. 01:30
1/6 A kérdező kommentje:
16/l
2012. aug. 7. 01:33
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez inkább fiúkon mutat jól, de ha neked tetszik, vállald be. Ha később gond lenne a munkádnál, még kiveheted. A piercing nem örökre szól, nem olyan mint a tetkó.
4/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyenem volt 6 évig de aztán kivettem mert meguntam de egy kicsi nyom sem maradt ott nem látszik semmi.Úgyhogy nyugodtan vállald be kiveheted, nem marad nyoma főleg hogy ha kicsit akarsz.Nekem ekkora volt mint a képen.
5/6 anonim válasza:
Ja és most 22/L és 16 évesen rakattam be.
6/6 anonim válasza:
nem marad meg ott a nyom. nekem mondjuk 4 éve van oldalt. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!