Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk-lányok véleményeket...

Fiúk-lányok véleményeket kérek az alakomról. Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 6. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Valoban ez mar a sovany kategoria. Nem tul noies. Viszont valoban jobb mintha kover lennel, es vannak pasik akiknek ez jon be. Tehat siman lehetsz csinos es sikeres igy is!
2012. aug. 6. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony vagy, de én a hejedbe megpróbálnék felszedni egy kicsit. Nem sokat, 1-2 kg-t. :) De ezen a képen ami előnytelen az alakodra, az a bugyid fazonja szerintem. Nem tudom megmondani, hogy hogyan, de fura :)
2012. aug. 6. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
* helyedben (nem tudom, hogyan sikerült pontos j-vel írnom :D )
2012. aug. 6. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy és milyen magas?

Én is kb ilyen voltam, most már sikerült kicsit meghíznom, de még mindig elég gáz.

Mellem az szinte semmi. Neked van vagy ez csak push up-os melltartó?

Meg lehet hízni, csak nagyon kell akarni és sokat tenni érte. Én tavaly óta 10 kg-t híztam. Most vagyok 49 kg a 168 cm-hez, képzelheted:(

Nem vagyok anorexiás, sokkal többet eszek, mint némelyik kövér ismerősöm. De tény, hogy az is csak annyi, amivel a súlyomat tarthatom és ahhoz kevés, hogy hízzak. Illetve kevés volt, mert mióta igazán sokat eszek, hízok is.

2012. aug. 6. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:
megnyitottam a képet és az első reakcióm, hogy 'ó rohadj meg' :D ha belepusztulok se lesz ilyen alakom soha :(
2012. aug. 7. 01:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy nem vagy csúnya, és ha felszetsz 7kilót akkor szép is lehetsz. Eddig exotic etióp alkatod van, de mondom...
2012. aug. 7. 02:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Rettenetesen sovány vagy!!!
2012. aug. 7. 07:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Én abszolút karcsúság párti vagyok, de ez már félelmetesen csúnya.

Nem tudom miért, valami okból olyan egészségtelennek nézel ki, persze erről nem tehetsz...

2012. aug. 7. 10:25
 19/21 anonim ***** válasza:
16%
Teljesen jól nézel ki, aki szerint híznod kell, csak irigykedik.
2012. aug. 7. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem híznod kell és legalább 10 kg-ot! De lehet hogy még az is kevés. És nem irigykedem, mert én is pont úgy nézek ki, mint te, talán csak a mellem kisebb a tiednél, azt talán irigylem, de nem szép a túlzott soványság, és nem irigyelnivaló.
2012. aug. 8. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!