Kíváncsi lennék hogy hogyan kézeltek el egy közel 12 éves csajt. Érdekel a véleményeket;)?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 21:03
2/14 anonim válasza:
Tipikus 12 éves. Cigi kezében, p.csa nadrág,valami giccses rózsaszín póló ami nem takarja el a lapos fenekét. Vagy DC vagy konzerv vagy magassarkú cipő. Alapozóval, fekete szemceruzával.Vasalt hajjal. Extra esetekben piercing,festett haj vagy műköröm :D
3/14 A kérdező kommentje:
2. Élénk fantáziád van...xd
2012. júl. 13. 21:09
4/14 anonim válasza:
Csak kevés látszik belőle, mert a telon bekapcsolva hagyta a vakut, és az visszaverődik a tükörről. Ennek ellenére kényszeresen megosztja eme képeket. Az életét jórészt a "hálón" éli. A Facebook addiktív, a rendszer hibája elvonási tüneteket okoz. De attól is beteg, ha egy nap csak 50-en "írnak rá", míg a barátnőjére 75-en. Ja és nem tud helyesen írni!
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem mind olyan,ahogyan leírtátok,akadnak köztük okosak is,akik nem csüngnek a facebookon egésznap:)
6/14 anonim válasza:
Nem azokról a p*csákról fogok beszélni, akik miatt az egész 12-14 éves korosztályt ilyennek ítélik. Szerintem a normális az a farmer, póló/trikó, tornacipő/balerina, ha szükséges vasalt haj (én is vasaltam 12 évesen), smink nincs, max. spirál.
7/14 anonim válasza:
Második vagyok. Nem élénk a fantáziám,de most így megnéztem 12 éveseket és valami botrány. Jó persze kivételek mindig vannak,de hogy a kis hatodikos úgy beszél mint egy kocsis annyi pasija van,volt hogy dunát tudna velük rekeszteni. Jó én is 14 éves vagyok,mégse nézek ki úgy mint néhány tizenéves leányzó.
9/14 A kérdező kommentje:
Jó most akkor én is elmondom.:D Simulós farmer vagy pic*anaci, póló, tornacipő vagy magasszárú, hosszú minimum nyakig érő haj színe: sötétbarna a haja:D a csípöjén lehessen látni h lány:PP 38-40 kg 155-157cm hátt és a melltarto méreteket nem tudomXD
2012. júl. 14. 08:38
10/14 anonim válasza:
11 évesen ne ilyenekkel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!