Szerintetek milyen az orrom? Nagyon vészes? (őszinte véleményeket várok, köszönöm)
2012. júl. 3. 22:03
2/22 anonim válasza:
elég hosszú orrod van..
Az első képen ráadásul úgy néz ki mintha egy orrszőrszál is kiállna,de hál istenek az a hajad csak..:)
3/22 anonim válasza:
nem annyira vészes,vannak sokkal rosszabbak is.
5/22 anonim válasza:
Szerintem nem olyan vészes, ettől még bőven lehet szép arcod, csak különlegessé teszi :)
6/22 anonim válasza:
Hát öö .. nekem nem nagyon tetszik de vannak rosszabbak is
7/22 anonim válasza:
Szerintem tök jó, én örülnék, ha ilyen orrom lenne. Eszedbe ne jusson egyen-tucat-hálivúdi orrot szabatni! Így vagy egyéni és különleges.
8/22 anonim válasza:
a kis törés a tetején kifejezetten szexi!
9/22 anonim válasza:
előző vagyok.
na pl. szerintem az övé rosszabb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
10/22 anonim válasza:
nekem is ilyen a formája, a púp is meg minden, csak az enyém még hosszabb és még nagyobb, mégis sikeres és szeretett ember vagyok (na jó, ez most elég beképzeltnek hangzott) : D
a te orrod egyáltalán nem vészes, tényleg legalább karakteresebbé teszi az arcod.
semmi baj vele, és ezt most őszintén mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!