Hányas skálán? 10/8 nekem, nekem tetszel, de fiú létemre kérdezem: megfelelő melltartó van rajtad?
2012. júl. 2. 18:00
3/12 A kérdező kommentje:
igazából ez az egyetlen olyan melltartóm amiben semmi szivacs nincs, nem akartam hogy nagyobbnak tűnjenek a képeken, mint amilyenek..
egyébként a hasam az amit nagyon nem szeretek..ezért is tettem fel a kérdést, hogy mások milyennek látják, elfogadható-e vagy nagyon csúnya?
már rajta vagyok hogy változtassak rajta, remélem sikerül :)
köszi az eddigi válaszokat :)
2012. júl. 2. 18:09
4/12 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem a hasad kifejezetten tetszik, nagyon szép, én biztos nem változtatnék rajta. A hasad nekem 10/10-es. Persze ezzel nem kell egyetérteni, ha neked nem tetszik, akkor változtass rajta, csak szerintem nem kell.
2012. júl. 2. 18:29
5/12 anonim válasza:
Az én alakom is kb ilyen, csak szélesebb a csípőm (de a derekam vékony) és nagyobb a mellem.
Nem tudom hogyan pontozni, mert az enyémmel nem vagyok elégedett...
18/L
2012. júl. 2. 19:49
6/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van az alakod, és a hasaddal sincs semmi baj. :) nekem olyan 10/7
L/18
2012. júl. 2. 21:05
7/12 anonim válasza:
8/10
Jó a feneked, és szép a melled is, de nincs nagy különbség a hasad és a feneked/melled között.
2012. júl. 2. 21:06
8/12 laci911 válasza:
Én azt mondom ,hogy kicsit nagy a hasad olyan mit ha bele dagadt volna a kenyér vagy valami tészta féle ...de mivel ha elkezdened ezt le kardiozni akkor el tűnne a melleid szóval inkább diatßz meg gugolj hogy szép feneked legyen ( ha koplasz azzal magaddal baszol ki mert 28 több jön vissza)de alakul
2012. júl. 2. 21:58
9/12 anonim válasza:
Miért nem szereted a hasad? Nagyon is rendben van!
2012. júl. 3. 09:13
10/12 anonim válasza:
Kérdező , szerintem sem olyan jó a hasad. Fogynod kéne belőle. Egyébként talán még a combjaid is kicsit vastagok, de 8/10 :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!