Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény az alakomról? (kép)

Vélemény az alakomról? (kép)

Figyelt kérdés

pontoznátok is? csak őszintén..

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 2. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon jó alakod van, nekem nagyon tetszel! :)

20/F

2012. júl. 2. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Hányas skálán? 10/8 nekem, nekem tetszel, de fiú létemre kérdezem: megfelelő melltartó van rajtad?
2012. júl. 2. 18:00
 3/12 A kérdező kommentje:

igazából ez az egyetlen olyan melltartóm amiben semmi szivacs nincs, nem akartam hogy nagyobbnak tűnjenek a képeken, mint amilyenek..

egyébként a hasam az amit nagyon nem szeretek..ezért is tettem fel a kérdést, hogy mások milyennek látják, elfogadható-e vagy nagyon csúnya?

már rajta vagyok hogy változtassak rajta, remélem sikerül :)

köszi az eddigi válaszokat :)

2012. júl. 2. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a hasad kifejezetten tetszik, nagyon szép, én biztos nem változtatnék rajta. A hasad nekem 10/10-es. Persze ezzel nem kell egyetérteni, ha neked nem tetszik, akkor változtass rajta, csak szerintem nem kell.
2012. júl. 2. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Az én alakom is kb ilyen, csak szélesebb a csípőm (de a derekam vékony) és nagyobb a mellem.

Nem tudom hogyan pontozni, mert az enyémmel nem vagyok elégedett...

18/L

2012. júl. 2. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van az alakod, és a hasaddal sincs semmi baj. :) nekem olyan 10/7

L/18

2012. júl. 2. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:

8/10

Jó a feneked, és szép a melled is, de nincs nagy különbség a hasad és a feneked/melled között.

2012. júl. 2. 21:06
 8/12 laci911 ***** válasza:
0%
Én azt mondom ,hogy kicsit nagy a hasad olyan mit ha bele dagadt volna a kenyér vagy valami tészta féle ...de mivel ha elkezdened ezt le kardiozni akkor el tűnne a melleid szóval inkább diatßz meg gugolj hogy szép feneked legyen ( ha koplasz azzal magaddal baszol ki mert 28 több jön vissza)de alakul
2012. júl. 2. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért nem szereted a hasad? Nagyon is rendben van!
2012. júl. 3. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező , szerintem sem olyan jó a hasad. Fogynod kéne belőle. Egyébként talán még a combjaid is kicsit vastagok, de 8/10 :)
2012. júl. 3. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!