Hogyan beszeljem le a baratnomet az emos divatrol?
Ha tényleg ki akarná nyírni magát, akkor az a minimum, hogy hosszába vágja fel az ereit, nem pedig pedig kerersztbe karcolgat. Szánalmasak ezek az emosok.
De téged tényleg sajnállak. Szar lehet látni, h az eddig normális barátnőd idiótává válik. Sztem ne küld egybő pszichologushoz inkább beszélgess el vele egy délután náluk vagy nálatok. Mond el neki, h téged megijeszt azzal, ahogy viselkedik, és hogy nem baj, ha nem mindig ő van a középpontban. Sztem elmondhatnád neki, h attól, h a késsel játszik a normálisabbak nem fognak hozzá pozitívabban viszonyulni. Gondoljon a szüleire, azokra akik szeretik stb.
Hát kb. ennyi. Te tudod, h milyen és h h lehet rá a legjobban hatni. Sok sikert!!!!
Sehogy! Mármint a divat részéről nem érdemes lebeszélni. Mindenki úgy rondítja el magát, ahogy neki tetszik.
A magatartása viszont... hát... izé... öö. elég gáz!
Nagyon műmájer majomkodás ez az "emo-s akarok lenni, emo-s-ként akarok viselkedni". Meg ez a "szomorú vagyok, mert ez is hozzá tartozik a kliséhez". Valahogy arra kellene reflektálni, hogy nevetségessé és szánalmassá teszi magát ezzel. Gondolom, hogy ti most pont abban a korosztályban vagytok, amikor az embernek ahhoz, hogy valakinek érezze magát, példák, felvett magatartásformák kellenek. Érdemes lenne elbeszélgetni vele arról, hogy az ugyan rendben van, hogy valahová tartozni akar, hogy fel akarja hívni magára a figyelmet, stb stb. De akkor én inkább azt az "attitűdöt" javasolnám felvenni, ami inkább azt sugározza, hogy: "sikeres vagyok", "magabiztos vagyok", "elértem már valamit az életben" stb stb. Még akkor is, ha nem három Porsche áll az udvarukon otthon és átlagosak, netán szegények. A világ úgy néz rád, ahogy te őrá. Ha az a célja, hogy mindenki csak egy "kis szerencsétlen"-nek tartsa, akkor csinálja csak. De ha tekintélyt, megbecsülést, emberszámbavételt szeretne kieszközölni, akkor rossz úton jár. Így csak egy LÚZER benyomását kelti. Jó ez neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!