Hogy beszéljem meg ezt anyával?
Tudom, hogy egy kicsit hülye kérdés:D De sosem tudtam vele ilyenekről könnyen beszélni..Szóval szeretném OTT legyantáztatni! De nem kozmetikushoz mennék el , mert hát azért még is csak egy idegen előtt..:S Magamnak csinálnám meg.
De anya ha megkérdezi, akkor mit mondhatnék neki mire kell?:S Máshol nem szoktam borotválni, mert nincs sehol szőr.. Viszont Ott nagyon zavar már régóta:/ És jó lenne megszabadulni tőle.
Ja és még az lenne a kérdésem, hogy milyen gyantát kellene akkor vennem?? És ha viszket gyantázás után, vagy kipöttyösödik akkor belehet kenni testápolóval vagy milyen krémmel érdemes bekenni?
Köszi ,hogy elolvastad és ha válaszolsz:D:)!
L18
miért kell ehhez anyád? 18 éves vagy könyörgöm.. bemész egy drogériába, veszel gyantát. nézz körül a fajták között, meg hogy mire ajánlják. hazamész legyantázod magad és kész. később bekenheted bepanthennel vagy neogranormonnal. felnőtt vagy, anyádnak nem kell tudni mindenről.
L18
de figyelj, felnőtt nő vagy már. bemész egy dm-be vagy rossmanba és veszel gyantát. nem kell neki megmondanod. ezt most, ne úgy érezd mintha titkolóznod kéne, mert ez nem az. hanem ez a te saját magánügyed, egy dolog amiben másnak nincs beleszólása.
márkát tekintve szinte mindegy, de lehetőleg olyat vegyél amihez van lehúzócsík :)én rendes meleggyantát vennék, nekem a hideg nem szedi ki, csak rángatjha. egyszer amikor egyedül vagy otthon, felmelegíted egy fazék vízben és megcsinálod.
habár ha egy tanácsot elfogadzs, első alkalommal inkább leborotválod, és a kb 5 napos szőrt gyantázod!mert ha hosszúnak meghagyod, akkor nagyon tépi :S nyugi egy alkalomtól nem fog megerősödni :)
a frissen gyantázott bőrre, szerintem a neogranormon a legjobb :)
sok sikert, bár először meg fogsz halni, anynira fáj :S
17/L
második vagyok:
ha meglátja, akkor megmondod neki, hogy a fazonodat gyantáztad. ezen semmi ciki sincs!
Köszönöm a Válaszokat:)Megfogom tenni.
Már egy kicsit ritkítottam belőle..:D De majd valamikor akkor elmegyek és veszek:)
Köszi mégegyszer!
Sajnálom :S:S Tudom, hogy rossz lehet.:/
Nem lehetne lézeres ,végleges szőrtelenítéssel eltűntetni??:/ Hátha sikerül. Sok szerencsét hozzá:)
És ne búslakodj emiatt, legalább egészséges vagy :);)
Nekem is vannak még hibáim pl kicsik a melleim:S De már beletörődtem.Ez van ezt kell szeretni:)
Nekem kicsit konzervatívak a szüleim és úgy lettem nevelve, h a természetesség a jó. Végülis ezt elfogadtam az évek során, mert télleg jó is az, de ahogy az előző lány is írta, én is nagyon sok szőrt örököltem. Természetesség ide vagy oda, szörnyű az a sok szőr. Szerencsére a lábamon és hónaljamon mindig borotválom, anyu már ezt elnézi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!