Hogyan beszéljem rá anyut, hogy vegyen nekem hajvasalót?
Figyelt kérdés
Nem szeretném minden nap kivasalni a hajam,és persze akkor is nagyon vigyáznék rá,de olyan se nem göndör se nem egyenes hajam van.Segítsetek...asdasdasd:2009. okt. 16. 20:10
1/7 anonim válasza:
nem lesz mostanában névnapod vagy szülinapod? Arra csak venne, vagy a kapott pénzből te is megvehetnéd. Esetleg attól fél, hogy felgyújtod vele a házat? Szerintem manapság minden lány lételeme ez a hajvasaló, ami szerintem is nagy hülyeség, az én lányaim nem is mennek nélküle sehova, viszik magukkal még suliba is néha, pedig nem szebb a hajuk tőle.
2/7 anonim válasza:
Ne anyukádtól várd, hogy megvegye. Gyűjtsd össze rá te a pénzt, úgy jobban fogod becsülni is.
3/7 anonim válasza:
Nekem is olyan, h se göndör se egyenes...csak a vége néha hullámos és azt vasalom XD
Anyum nem akart venni mert h roncsolom, elégetem a hajam stb.
Aztán bátyámtól kaptam szülinapomra...
Ha nem lesz szülinapod vagy valamid akkor gyűjts egy kis pénzt :)
4/7 anonim válasza:
Először is, miért nem engedi? :)
Szerintem is a szülinapos ötlet jó vagy zsebpénz..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi h segítettetek(:hamarosan itt a szülinapom, úgyhogy remélem megkapom a hajvasalót,de ha nem majd gyűjtök rá=)(Amúgy azért nem engedi mert hogy tönkreteszem vele hajam)
2009. okt. 17. 11:18
6/7 anonim válasza:
Akkor száritsd ki magadnak körkefével és hajszáritóval. A vizes hajadra tégy hajhabot és száritsd meg a körkefével egyenesre...
7/7 anonim válasza:
Nekem se akar anyu venni, mert h károsítja a hajam, de mondtam neki h legközelebb mikor megyünk Szegedre, veszek magamnak saját pénzből, elektronikai boltba/nagykereskedésbe/fodrászkellékesbe meg úgyis elvisznek, mert nem akarják h egyedül gyalogoljak ismeretlen utcákon. De szerintem apu megveszi, legalábbis ad bele pénzt. XP XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!