Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép lány vagy...

Szerintetek szép lány vagy már túlzás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 3. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ilyesztő az a has 19f
2012. aug. 3. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
kissé keskeny és nagggyon mű
2012. aug. 3. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
n nem ítélem el.. egyik énem azt mondja szép, de a másik énem amikor belegondolok, hogy nem valdi az azt mondja hogy taszít
2012. aug. 3. 19:55
 14/16 anonim válasza:
Szerintem az 1 és az utcsó kimondottan szépek,de a két szőke alakja kicsit túlzás...
2012. aug. 28. 07:16
 15/16 anonim válasza:
45%
Szerintem tökéletes sok ember azért kritizálja mert irigyek rá.Tiszta barbi baba bár ilyennek születtem volna,sajnos Ő is csak a műtétnek köszönheti.
2012. dec. 12. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Hidd el, pár kisebbségi komplexussal küzdő, túlsúlyos tinilányon kívül senki más nem szeretne így kinézni. De ha minden vágyad, hogy te is Barbie baba legyél, akkor hajrá, műttesd meg magad!

Egyébként nem csúnya, mert Barbie se csúnya, és ez a csaj pont úgy néz ki, de szépnek se mondanám, mert nem természetes, látszik, hogy minden testrészét műtötték már. Amúgy szerintem barna hajjal jobban néz ki, mint szőkén.

2013. febr. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!