Kismellü lányok, hogy érzitek magatokat, ha?
Figyelt kérdés
Ha pl 3an vagy 4en vagytok egy szobába vagy strandon vagy bárhol és nektek van a legkisebb cicitek... nlncs bennetek ilyenkor kissebbség érzet vagy szégyen?2012. aug. 1. 19:49
11/16 anonim válasza:
Látjátok? A 10-es kommentelő elfogadta magát. A többieknek is ez kellelene. Kíváncsi is lennék a 10-esre, privátban.
12/16 anonim válasza:
De, van. Viszont 1. a pasiknak így is bejövök, és nem is akármilyeneknek; 2. még 16 sem vagyok, és a családomban minden nőnek min. B-kosaras melle van, és mindenkinek kb. ilyen korban kezdett el nőni, szóval az tartja bennem a lelket, hogy nekem még nőhet, sőt, fog is. :D
15/L
13/16 anonim válasza:
Sokáig szégyelltem, de olvastam egy cikket és teljesen átértékeltem a dolgokat. Legyél büszke rá, mostanában szinte divatba jött a kis mell. Ráadásul ezen te nem változtathatsz, szeresd meg így magadat!
14/16 anonim válasza:
ja,a 10-es kommentáló tuti min.75b-s.... Könnyen beszél.Én ha nem vennék fel melltartót tök sima lennék a póló alatt, gyakran a pasiknak is nagyobb mellük van,mint nekem :-(
15/16 A kérdező kommentje:
Most nem sajnálkozni akarok, de mindig mindenhol azt látom hogy csak azokat a lányokat nézik meg akiknek ki van dobva a mellük, minket meg emberszámba se vesznek. De megtudom érteni őket mert egy nagyobb mell tényleg szebb mint egy kicsi, én voltam már pár fiúval, mindegyik azt mondta hogy a kis melleket szereti, aztán a végén kiderült hogy a nagy mellekre buknak és csak azért mondták ezt mert meg akartak szerezni
2012. aug. 28. 21:57
16/16 anonim válasza:
Ezen kicsit helyesbítenék. Én, mint pasi, azokat a lányokat, akik kiteszik a mellüket, persze, hogy megnézem... hisz mégiscsak mell! Mindegy, mekkora, ha kiteszi, az azért vonzza a szemet. Na és a másik része: aki nem teszi ki, azt is megnézem, csak max. nem a mellét! Nem csak melle van a lányoknak!!! Szerintem nem igaz, hogy nem nézzük meg azokat, akik nem teszik ki, vagy épp nincs mit. Egy szép szem, arc, haj, kéz, láb, fenék, derék, köröm, bármi lehet nagyon vonzó, és meg is nézem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!