Masszázsszalonban dolgozók, a hirdetésekben írt akár 400 000 Ft-os fizetés átverés? Miből áll a munka?
Belinkeled a hirdetést? (csak hogy többet tudjak segíteni)
Amúgy én egyszer voltam jelentkezni, elmentem az általuk megadott címre, beengedtek egy lakásba, ahol kb 3 zárt szoba volt és egy társalgó.A társalgóban ültünk le beszélgetni, Kb 1 órát dumált mellé a faszi, mire kiderült, hogy erotikus masszázsról van szó. Az utolsó 20 percben prosztatamasszázst kell alkalmaznod a vendégen, és kézzel vagy szájjal kell kielégítened! Ezenkívül teljesen szexmentes. Mert úgyis ezzel a dumával fognak hitegetni! Ott nekem is ennyi pénzt ajánlottak!
Hát az esetben ha ez erotikamentes, akkor valami külföldi dúsgazdag nőciknek dolgozol, 10 nyelven beszélsz, és ismered az összes luxusmasszázst.
Ha idehaza lenne a meló, és csak egy sima masszőri vizsgád van, akkor 100% hogy ez erotikus. Ráadásul ez csak a mézes madzag. Ha úgy látják, hogy nagyon kell a pénz, akkor lesznek "más"ajánlataik is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!