Plázacica stílusú lányok! Mitől lesz olyan 10 pontos testetek?
Hát a genetikám szörnyű, nagyon könnyen meghízok. Mondjuk nekem valamilyen szinten könnyű, mert Anya is ilyen, ezért nem engedi, hogy itthon bármiféle egészségtelen kaja legyen, édességet nem is tudom mikor ettem utoljára. Nem is hiányzik.
Tehát voltam olyan családnál, ahol az ebéd rántott sajt sült krumplival, desszertnek pedig palacsinta..hát így tényleg nehéz. A mai étrendem például a következő volt:
Reggeli: 1 főtt kukorica
Ebéd: Csirkemell ragu zöldségekkel, rizzsel
Uzsonna: 2 db teljes kiőrlésű korpovit keksz(36 kcal)
Vacsora(pár perce):1 főtt kukorica
És 2 liter szénsavas Natur Aqua.
De például tegnap spenótot ettem..tehát ami van itthon.:]
Edzés...szertornára járok el, heti 2x2 órát. Bár nagyon kemény, kötélmászás, meg amikor kb 15x ugrasz neki a szaltónak akkor eléggé elfáradsz..:D Meg futással szoktunk kezdeni.. Bár nálunk ha valaki felszed egy kilót, azt valahogy mindig észreveszi az edző(pedig férfi), és akkor szólnak, főleg, hogy néha ott maradok fél órára balettozni. Azt hiszem mindent leírtam.:]
Szerintem nem kevés, bár nehéz lenne többet enni, mert én ennyi ételmennyiséghez vagyok szokva, és elég keveset vagyok otthon, így nem mindig jutok ételhez.
Hál Istennek alacsony vagyok, 160 cm. Bár egyébként a 170 cm fölötti lányokat tartom a legszebbnek, de a szertornában hatalmas előny, ha alacsony vagy.
45-46 kg között ingadozom, elég izmosnak érzem magam. Tervezek fehérjeturmixot venni.:]
A 160cm-hez a 45 kg nem rossz. Én voltam 170cm-mel 45kg, és nem éreztem magam jól, ezért kérdeztelek!
Tehát kedves kérdező, ha nem muszáj akkor ne zavarjon az a pár kiló felesleg! :)
hát nem pont erre számítottam.:) weheartit és egyéb képeken olyan csinosnak tűnnek, azt hittem lesz itt egy-két jó edzésterv.
Amúgy én a sport mellett állok ki, és azt eszem amit csak megkívánok.(szerencsére szemeteket nem szoktam, nade csoki...mmm) tudom tökéletes így nem lesz, de nem is testépítőnek készülök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!