Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Plázacica stílusú lányok!...

Plázacica stílusú lányok! Mitől lesz olyan 10 pontos testetek?

Figyelt kérdés
diéta, edzés (milyen sűrűn, stb..)

2012. júl. 29. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lehet lehurrogásokat kapok,de a plázacica típusú lányok általában nagyon vékonyak és agyon szolizottak. Amit sok diétázással tudsz elérni és heti minimum egyszeri szolival. Mindegy mellette sportolsz e mert nem megy rád fölösleg...szerintem nem egészséges. de azt ha tévedek és léteznek formás plázacicák azoktól előre is elnézést.
2012. júl. 29. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. genetika

2. éhezés

3. torna

2012. júl. 29. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát a genetikám szörnyű, nagyon könnyen meghízok. Mondjuk nekem valamilyen szinten könnyű, mert Anya is ilyen, ezért nem engedi, hogy itthon bármiféle egészségtelen kaja legyen, édességet nem is tudom mikor ettem utoljára. Nem is hiányzik.

Tehát voltam olyan családnál, ahol az ebéd rántott sajt sült krumplival, desszertnek pedig palacsinta..hát így tényleg nehéz. A mai étrendem például a következő volt:

Reggeli: 1 főtt kukorica

Ebéd: Csirkemell ragu zöldségekkel, rizzsel

Uzsonna: 2 db teljes kiőrlésű korpovit keksz(36 kcal)

Vacsora(pár perce):1 főtt kukorica

És 2 liter szénsavas Natur Aqua.

De például tegnap spenótot ettem..tehát ami van itthon.:]

Edzés...szertornára járok el, heti 2x2 órát. Bár nagyon kemény, kötélmászás, meg amikor kb 15x ugrasz neki a szaltónak akkor eléggé elfáradsz..:D Meg futással szoktunk kezdeni.. Bár nálunk ha valaki felszed egy kilót, azt valahogy mindig észreveszi az edző(pedig férfi), és akkor szólnak, főleg, hogy néha ott maradok fél órára balettozni. Azt hiszem mindent leírtam.:]

2012. júl. 29. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Ahogy olvasom neked ez az életed, és ezért nem is kritizállak mert mindenkinek meg van egy életformája. Milyen magas vagy és hány kiló? Nem kevés a szervezetednek ez az étkezés?
2012. júl. 29. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kevés, bár nehéz lenne többet enni, mert én ennyi ételmennyiséghez vagyok szokva, és elég keveset vagyok otthon, így nem mindig jutok ételhez.

Hál Istennek alacsony vagyok, 160 cm. Bár egyébként a 170 cm fölötti lányokat tartom a legszebbnek, de a szertornában hatalmas előny, ha alacsony vagy.

45-46 kg között ingadozom, elég izmosnak érzem magam. Tervezek fehérjeturmixot venni.:]

2012. júl. 29. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

A 160cm-hez a 45 kg nem rossz. Én voltam 170cm-mel 45kg, és nem éreztem magam jól, ezért kérdeztelek!

Tehát kedves kérdező, ha nem muszáj akkor ne zavarjon az a pár kiló felesleg! :)

2012. júl. 29. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:

hát nem pont erre számítottam.:) weheartit és egyéb képeken olyan csinosnak tűnnek, azt hittem lesz itt egy-két jó edzésterv.

Amúgy én a sport mellett állok ki, és azt eszem amit csak megkívánok.(szerencsére szemeteket nem szoktam, nade csoki...mmm) tudom tökéletes így nem lesz, de nem is testépítőnek készülök:)

2012. júl. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!