Hogy lehetek kevés pénzből cicababa?
Tehát nem tellik rá h minden honapba csak a ruháim 80.000be kerüljenek...valamint ilyet hogy smink,műköröm stb...ne írjatok mert még fiatal vok hozzá,inkább olyanokat h milyen
-ruhákat
-parfüm
-viselkedés
-beszéd
-Facebookon mit csináljak/írjak
Ja és NEM KISK..... Akarok lenni szal ne írjátok h pasizzak meg stb (nincs is kivel-.-)
Köszönöm!
Ha neked ultimátum kell ahhoz, hogy mit csinálj, hogy ilyen stílusú legyél, akkor az rohadtul nem te vagy. Ennek inkább magától kéne jönnie, nem pedig más véleménye alapján.
De még ez, hogy milyen legyen a viselkedésem xD
Bye: Endzsi
jah am 14/L
a te életkorod meg nem lehet több 11-nél.
Cicababa? Drágám, ne haragudj, de szerintem téged legjobb esetben is csak kikent majomnak néznek, ha így viselkedsz/öltözöl/sminkelsz a te korodban...
Tényleg nem bántásból, de ne akarj másnak, többnek látszani mint ami vagy!
20l
Mi mondjuk meg, hogy mit írj facebookon ahhoz, hogy cicababának tűnj? Ez ha nem jön magától, akkor nem is vagy az. Hány éves vagy, 12?
Egyébként ruhákat vehetsz turiban olcsón, parfümöt meg kérj ajándékba (szülinap, névnap) és használd spórolósan.
Én vagyok az első. ÉS eléggé ilyen stílusú vagyok én is.
Úgyhogy már választ kaptál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!