Hogy lehetek kevés pénzből cicababa?
Tehát nem tellik rá h minden honapba csak a ruháim 80.000be kerüljenek...valamint ilyet hogy smink,műköröm stb...ne írjatok mert még fiatal vok hozzá,inkább olyanokat h milyen
-ruhákat
-parfüm
-viselkedés
-beszéd
-Facebookon mit csináljak/írjak
Ja és NEM KISK..... Akarok lenni szal ne írjátok h pasizzak meg stb (nincs is kivel-.-)
Köszönöm!
Az az egy válasz se normális ha nem tűnt volna fölxD
De nem magyarázom el miért, ha nem esett le valószínűleg ezt sem értenéd meg....
szájba okádhatlak?
...
köszönöm.
Mér nem lehet a kérdésre válaszolni? Nekem is az a véleményem ami nektek, de ha már kérdezte, és tudom a választ, akkor írok rá. Amúgy ha bármi féle lebeszélős dumát irkáltok neki, akkor a véleménye nem fog megváltozni és ő attól még ugyan úgy cicababa vagy mi akar lenni. Fogadjátok el! Meg különben is, titeket mér érdekel az, hogy ő nem lesz "IGAZI" pláza lány, mert ilyeneket kérdezget...?!
Facebook kiírások:
használd ezeket: <3' Mondat végi írásjeleknek pedig ezeket: " '..! " vagy " üzike.?:E " vagy " tudod én hittem benned örökös ámítás a karom kinyujtom neked te mégismághátrálsz.:))..! " - persze idézőjel nélkül.
Írj ki szerelmes idézeteket!
Ruha:
Cicagatya!!!!! - Kínaikban 1000 Ft alatt vehetsz.
Olyan táska, amit a kezedre akasztasz. Pl ilyen, barnába: [link]
Hello Kitty-s pénztárca, és nyaklánc medál. Magassarkú, balerina cipő, és ilyen csizma: [link]
Sok masni, virág a hajadba, és azt kitűzőnek is használhatod. Feszülős hosszú ujjú egyszínű pólók. Gombos feszülős vékony pulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!