Nem járok szoliba,mert a bőröm tejfehér,a hajam nincs vasalva,természetes színű,világosbarna,mert szőke volt,és macerás volt mindig fodrászhoz járni,ráadásul,nem is tett jót a hajamnak.Alig sminkelek,mert nincs rá időm...Nem tudom,néha nagyon irigylem a mindig tip-top csajokat,de valahogy a suli mellett egyszerűen nem tudok mindig tutin kinézni.Nyilván ez az én saram is de kíváncsi lennék a véleményekre.
hidd el annyira nem attól függ, hogy mennyi smink van rajtad
2012. ápr. 24. 16:45
2/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk.
Sosem voltam szoliban, nem is vágyom oda. Fehér a bőröm eléggé, de én szeretem így.
A hajam barna, eredetileg is, életemben először most festettem be (ugyanúgy barnára, csak kicsit élénkebb). Amúgy nem vasalom, göndören hagyom, esetleg fésülve szárítom meg, akkor csak hullámos.
Amúgy egyáltalán nem sminkelek, mert sajnos allergiás vagyok minden ilyesmire.
Szerintem ettől még nem csúnya valaki...
2012. ápr. 24. 16:47
3/6 anonim válasza:
Van, aki a természetes szépséget szereti (semmi, vagy minimális smink), mások a "tuningolt" lányokkal rokonszenveznek inkább. Csak arra vigyázz, hogy elhanyagolt, ápolatlan ne legyél, mert azt kevesen szeretik. Esetleg Gyuri. :-)
2012. ápr. 24. 16:48
4/6 anonim válasza:
Ez nem a Te sarad, ez teljesen normális. Hogyne lehetne így szép valaki? Ha az alapvető higiénia, és ápoltság megvan, akkor már lehetsz szép... sőt az igazi szépség smink nélkül is szép!
A mindig tip-top csajok mással se foglalkoznak, csak magukkal
2012. ápr. 24. 17:10
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!persze nem vagyok ápolatlan,szőrtelenítés,korrektor a pattikra alap...igazából az zavar hogy néhány nagyon szép barátnőm megjegyezte,hogy előnytelen,szürke vagyok igy(mert 1éve még nem ilyen vtam),erre a mostaNi barátom mellett szoktam rá.Nem miatta van,a suli is elviszi a rengeteg időt,mert próbálok publikálni egyetemi folyóiratokba,plusz vizsgák(azért a nagy igyekezet mert majd szeretnék egyetemi tanár lenni...csak néha látom,hogy aki tunningolva van úgymond néha jovbban néz ki,mint én nem is kicsivel..
2012. ápr. 24. 17:19
6/6 anonim válasza:
én is így vagyok vele!!
Soha életemben nem sminkeltem még.:) Kicsit se, és valószínűleg nem is fogok sose.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!