Szerintetek milyen egy szép lány, illetve nő? Egy átlagos külsejű valaki hogyan teheti magát szebbé, hogyan érezheti magát szebbnek? (lent. )
Az a helyzet, hogy régebben olyan 12-17 éves koromig folyamatosan csúfoltak amiatt, hogy hogy nézek ki, és szerintem is volt igazság abban, amit mondtak.
Ugyanis akkor évekig állandó fogszabályozóm volt, ami valahogy jelentősen rontott az összképen, a hajammal nem tudtam semmit sem csinálni, mert úgy állt, mint egy szénaboglya, és amit a legjobban utáltam, hogy örököltem édesapám vastag fekete szemöldökét, amit anyám még 16 éves koromban sem engedett szedni (azért kellett volna valami alakot adni neki, mert nagyon ronda volt úgy, tényleg...).
És ezek alatt az évek alatt annyi gonosz és rosszindulatú (azért volt egy pár jogos is) beszólást kaptam, hogy még most, 20 évesen is teljesen alá van ásva az önbizalmam.
Természetesen már lekerült a fogszabályozóm, egész szépen állnak a fogaim, szerencsére a szemöldök-dolog is megoldódott és a hajamat is megtanultam kezelni, de ettől függetlenül is szinte minden nap, amikor meglátok egy szép lányt a városban, rögtön alsóbbrendűnek és amolyan "szürke kisegérnek" érzem magam. Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?
Tudom a lelkem legmélyén, hogy én is szép vagyok, de azt is tudom, hogy száz lány van, aki nálam szebb, és ezzel szerintem nem is lenne probléma, csak ezt a kisebbrendűségi érzést hogyan lehetne megszüntetni?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, kérlek, normális válaszokat írjatok.
Nos, hidd el, hogy amíg te magad nem hiszed azt el, hogy jó nő vagy, akivel élmény együtt lenni, addig mások sem fogják.
Tehát tedd meg magadért mindent, hogy a tükörbe nézve azt mondhasd.Igen!kihoztam magamból a maximumot, jól nézek k!!!
És tessék mosolyogni!
Meglátod, hogy mindenki el is fogja hinni rólad, azt amit te magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!