Szerintetek szép ez a lány vagy átlagos?
Figyelt kérdés
Elég régi képek, én is lány vagyok de szerintem ő nagyon szép lány volt.
2011. júl. 12. 22:46
1/51 anonim válasza:
A volt barátnőm is odavolt ezért a hülyegyerekért meg a csajsziért. A filmet rengetegszer látta már. Nekem nem igazán jött be, nekem nem tetszik a lány.
2/51 anonim válasza:
nem lehet szart se látni.Annyi vakolat van rajta ha egyik oldalon megütöd a másikon leomlik
3/51 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. De nem ronda. Mindenkinek más az ízlése. Szóval szerintem átlagos.
4/51 A kérdező kommentje:
Hát a Sid az nekem se jön be a csaj szerintem szép
2011. júl. 12. 22:51
5/51 anonim válasza:
Bocsi,de szerintem egyik se,mert ronda.De amúgy mindekinek más a szép és nem is baj h nem mindekinek tetszik minden.
6/51 A kérdező kommentje:
Azért ronda semmiképp, bár a sok vakolattal nekem se tetszik de alapvetően nekem tetszik nagyon az arca.
2011. júl. 12. 22:52
8/51 anonim válasza:
Olyan mint Courtney Love es Liza Minelli kevereke, es egyikuk sem a szepsegerol lett hires :) de rondanak sem mondanam.. azert klasszikus ertelemben veve a szepseg fogalma nem pont ra illik :)
9/51 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy hasonlít courtney-ra de szerintem egyáltalán nem:)
2011. júl. 12. 23:12
10/51 A kérdező kommentje:
Hát a legtöbb válaszból az jött le hogy átlagos bár nekem azok a "hú de szép nők" nem tetszenek, jobban tetszik az ő arca. Szerintem szebb mint Courtney
2011. júl. 12. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!