Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány...

Szerintetek szép ez a lány vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Elég régi képek, én is lány vagyok de szerintem ő nagyon szép lány volt.

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 12. 22:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
33%

Nem látsz bennem értelmet? Na, ilyet sem mondtak még nekem soha, eléggé érdekes vagy. De miért is állnék le veled vitatkozni? Minek bizonyítgassam pont egy névtelen, mások véleményét lenéző senkinek, hogy metalcoret hallgatok?;D

13/L

2011. júl. 15. 19:01
 42/51 A kérdező kommentje:
Mondom látok benned valami értelmet olvasd vissza.
2011. júl. 15. 19:03
 43/51 anonim ***** válasza:
50%
Na, ezt képes voltam félre olvasni;D
2011. júl. 15. 19:07
 44/51 A kérdező kommentje:
Nem baj, de azért gyanúsítottalak mert a legtöbb 13 éves eléggé "tiniribi" de tisztelet a kivételnek.
2011. júl. 15. 19:09
 45/51 anonim ***** válasza:

Húú szerintem nagyon szép lehetett:))

16/L

2011. júl. 15. 19:17
 46/51 anonim ***** válasza:
75%

Azért én enyhén kíváncsi vagyok rád. Hiszen ha mást mindennapisággal vádolsz, akkor te biztosan nem olvadsz bele a szürke hétköznapokba. Mesélj a külsődről, a belsőd nem érdekel.

13/L

2011. júl. 15. 19:19
 47/51 A kérdező kommentje:
utolsó, igazából nem nagyon vagyok oda ezekért a cicafiúkért, plázacicákért, de szeretek csinosan öltözködni. Lady Gagát meg Cascadát kivéve a mostani pop előadókért sem vagyok oda, meghallgatom a régi zenét, rock zenét, punk zenét, de ugyanúgy szeretem Michael Jacksont is. Általában szeretek jól öltözni, (tigrismintás felsők, szoknya, magassarkú, vagy balerina cipő), szeretem a feketét kombinálni valamilyen színnel. Örülök hogy te sem vagy "tipikus tinédzser".:)
2011. júl. 15. 21:27
 48/51 anonim ***** válasza:
Végigolvastam :D leírnád légyszi a keresztneved, vagy legalább a monogramod? Nagyon emlékeztetsz valakire, kedves kérdező ;)
2011. júl. 16. 00:12
 49/51 A kérdező kommentje:
B.Brigi:) Hát szerintem nem ismerjük egymást:) bár kitudja:)
2011. júl. 16. 09:35
 50/51 anonim ***** válasza:

nem elég, hogy nem szép, de még egy mocskos k_rva is. habár lehet, hogyha nem homályosítaná el a szememet az a kimondhatatlan gyűlölet, amit iránta érzek, akkor elmenne átlagosnak, de... egyszerűen képtelem vagyok BÁRMI pozitívat mondani róla. Hogy volt képes Sid szeretni... fel nem foghatom.

u.i. Sid Vicious - Rest in peace :'(

u.i.2. http://www.youtube.com/watch?v=TrePDUtwtXs

2011. aug. 5. 05:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!