Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány...

Szerintetek szép ez a lány vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Elég régi képek, én is lány vagyok de szerintem ő nagyon szép lány volt.

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 12. 22:46
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: 13 éves korod ellenére normálisan gondolkodsz, na végre! :) ez "offos" volt, de már a véleményemet leírtam, hogy szerintem nem szép ez a lány.
2011. júl. 15. 14:33
 32/51 A kérdező kommentje:
14:26 Most aztán úgy kiosztottál...Bár hülye nem vagy.
2011. júl. 15. 15:21
 33/51 A kérdező kommentje:
Lehet írni hogy nem tetszik, de, szerintem a csúnyaság egyáltalán nem itt kezdődik ahogy a lány kinéz... Pl.: Lehet hogy egy szépségkirálynő valakinek szebb nála, de nekem eddig egy szépségkirálynő sem tudott tetszeni. Könnyű lecsúnyázni a másikat kép nélkül, főleg GYIK-en, de most ha ti is felraknátok egy képet és osztanátok benneteket fogadjunk hogy ti is mérgesek lennétek. Lehet hogy valaki leokádna benneteket, a lányt meg nem, de lehet hogy pont fordítva. Most az hogy mondjátok hogy nem szép azzal nincs bajom mert tényleg relatív a szépség, de az hogy csúnya... Ennyi erővel minden második lány csúnya... Nekem azért tetszik az arca mert legalább nem olyan tipikus feje van, és igen normális vagyok...-.-"
2011. júl. 15. 15:29
 34/51 anonim ***** válasza:
83%
miért is vagy mérges? most ha n felteszek egy képet Christina Aguilera- ról, mert szerintem ő szép és te azt írod, hogy csúnya, nekem teljesen mindegy. ha már az én képem alá írnák azt, hogy csúnya vagyok, az biztos rosszul esne, de hogy valakit én szépnek látok , más meg nem??? mi van akkor??
2011. júl. 15. 15:39
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

"Könnyű lecsúnyázni a másikat kép nélkül, főleg GYIK-en"

Tehát nem fogtad fel amit írtam...nem, nem vagy normális.

13/L

2011. júl. 15. 15:57
 36/51 anonim ***** válasza:
Travinak néz ki.
2011. júl. 15. 18:38
 37/51 A kérdező kommentje:
Jajj ne játszd már magad, te is gondolom egy átlag kis csajszi lehetsz semmi egyedi nincs benned, Flour Tomika a példaképed, szar disco zene lehet a kedvenced mint minden tininek, és próbálsz kiosztani...
2011. júl. 15. 18:38
 38/51 A kérdező kommentje:
Pont annyira vagyok normális mint te, de azért támadok, mert nem szeretem azt hogy egy csomó átlagos csajra azt mondják hogy csúnya.Jó nem kell szépnek tartani, de pont lecsúnyázni? Én sohasem mondom hogy csúnya én azt mondom nem tetszik.
2011. júl. 15. 18:47
 39/51 anonim ***** válasza:

"Jajj ne játszd már magad, te is gondolom egy átlag kis csajszi lehetsz semmi egyedi nincs benned, Flour Tomika a példaképed, szar disco zene lehet a kedvenced mint minden tininek, és próbálsz kiosztani..."

Hm. Kép nélkül könnyű:D

13/L

2011. júl. 15. 18:57
 40/51 A kérdező kommentje:
Kép nélkül könnyű, de tudom milyenek a kortársaid meg a legtöbb...:) Ha tényleg nem szereted őket akkor beismerem hogy hülye voltam de csak akkor ha tényleg nem mert látok benned valami értelmet az tény
2011. júl. 15. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!