Szerintetek szép ez a lány vagy átlagos?
Figyelt kérdés
Elég régi képek, én is lány vagyok de szerintem ő nagyon szép lány volt.
2011. júl. 12. 22:46
21/51 anonim válasza:
Én szebb vagyok nála, de aki nem annak is lehet véleménye...
Ha meg nem vagy kíváncsi mások véleményére minek kérdezed?
22/51 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy te szebbnek érzed magad nála, de ha én meglátnálak akkor meg lehet hogy nagyon nem tetszenél... Szóval a szépség relatív az tény, de nekem akkor is egyedien szép arca van szerintem, a te fejed meg pont nem nekem szép.
2011. júl. 13. 21:37
23/51 anonim válasza:
hát nekem egyáltalán nem tetszik ronda sztem akkor amolyan tinir*banc szerűség lehetett de én még most is azt mondanám rá fuujj
24/51 A kérdező kommentje:
Szegény lány, meghalt már 1978-ban... Jó a sminkje tényleg borzalmas, de nekem tetszik az arca.
2011. júl. 15. 12:25
25/51 anonim válasza:
18:41 vagyok. nem látom magam csúnyának, de pont TE írtad azt, hogy a szépség relatív. biztos van olyan aki azt mondaná, hogy ez a csaj szebb. de engem az nem érdekel:D
27/51 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem csúnya. Nekem szép, de azért az átlag kategóriába be lehet sorolni.
2011. júl. 15. 13:02
29/51 A kérdező kommentje:
Mármint az arca nem tetszik vagy az egész lány? Mondjuk a sminkje nekem se tetszik.
2011. júl. 15. 14:21
30/51 anonim válasza:
De most szerinted ha valaki nem tehet arról, hogy csúnya, akkor már tartson minden nála akár egy kicsivel is szebbet gyönyörűnek? Normális vagy? És ha valakinek nem tetszik, akkor már egyből támadnod kell, hogy "ja, mert te biztos szebb vagy"? Szerinted így viselkedik egy értelmes nő? Figyelj, egyet mondok: "az érvet támadd, ne az érvelőt";D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!