Vékony lány vagy "van mit fogni rajta" lány?
Nem a bálnákra gondolok hanem a picit husibb lányokra.Pl 166 cm 60 kiló.Ez a husis.
Vagy ugyanekkora magassághoz 50 kiló?
Vagy így mondom.
Hilary Duff alakja
Vagy a vékonyabb Kristen Stewart?
melyik típusra indultok be jobban?
Elnézést. :D Előbbi, az utolsó már erős túlzás volt "gebéből". :D
Én bevallom, egyik sem lennék, a kettő közötti, szóval az első fele nagyon telt, második fele nagyon vékonyka, de ha muszáj lenne választani, hát még mindig inkább telt, mint csont meg bőr. :/
Jennfier Nicole Leeben semmi nőies nincs?????????? Na, én most vonulok nyugdíjba...
[A BMI-index, tökmindegy, hogy nevezzük, felejtős, még mindig, miért olyan nehéz ezt megérteni? Nem a mérleg a mérvadó, hanem a tükör. Barátnőmet is túl vékonynak mondta azzal a súllyal, amivel marhajó alakja volt, és közelében sem a tényleg túl vékonysághoz]
amúgy 43-as.Te a közül amit a 41-es linkelt a piros pólós nőre is azt mondanád,hogy gebe?
Hisz az szín tiszta izom.Lehet nem nőies de szájba kéne vágni azt aki Őt legebézi.
Nem mondtam, hogy gebe, azt mondtam, hogy nekem ez a sovány kategória.
És igen, szerintem nem nőies. Akkor sem, ha színizom. Talán pont ezért nem az.
(29-es, 41-es)
nekem az a véleményem, hogy az sem érdekel, ha olyan nehéz int egy amerikai csatahajó, ha így néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!