Vékony lány vagy "van mit fogni rajta" lány?
Nem a bálnákra gondolok hanem a picit husibb lányokra.Pl 166 cm 60 kiló.Ez a husis.
Vagy ugyanekkora magassághoz 50 kiló?
Vagy így mondom.
Hilary Duff alakja
Vagy a vékonyabb Kristen Stewart?
melyik típusra indultok be jobban?
hát én van mit fogni típus vagyok
remélem az :D
Nem tudom, kinek mi. De az biztos, hogy én sose akartam 40-50 kg lenni, nem is tudtam volna. És még így is inkább vékony vagyok. :)
Szóval, nincs nagy fenekem, stb.
bocsi csajok,de én a fiúk véleményére vagyok inkább kíváncsi:)
egyébként írtam ám példákat,és hogy nem a bálnákra gondolok akik husinak nevezik magukat közben pedig simán kimeríti a dagadt szó fogalmát
Kérdező: úgy értettem, most majd 180 centisen, 70 kilósan kifejezetten sovány vagyok, bár a nőies alkat megvan. Segítek neked.
Szóval fiúk, "van mit fogni":
"Vékony":
És akkor mindkettőből (azt hiszem) az előnyösebb kategóriát linkeltem, bár női szemmel nehéz megítélni. :) Azt se nagyon tudom, kik ezek. :)
7 Nem biztos, ez nem egységes. Én például ha 68 alá megyek, már látszanak a csontok. :D
Fontos a testzsír arány, sportosság, csontozat, sok dolog fontos. Egyáltalán nem biztos, hogy "dagadt". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!