Vékony lány vagy "van mit fogni rajta" lány?
Nem a bálnákra gondolok hanem a picit husibb lányokra.Pl 166 cm 60 kiló.Ez a husis.
Vagy ugyanekkora magassághoz 50 kiló?
Vagy így mondom.
Hilary Duff alakja
Vagy a vékonyabb Kristen Stewart?
melyik típusra indultok be jobban?
. . .
A magasság-súly adatokból még mindig nem lehet leszűrni, hogy milyen alakja van az embernek (maximum szélsőséges esetekben), ugyanis az izom és a zsír fajsúlya közti különbség nagy, így egy izmosabb ember nézhet ki soványabbnak, mint egy ugyanakkora, de kevés izomzattal rendelkező.
És igen, a lányoknál is számba kell venni az izomzatot, anélkül mozogni sem tudna, és a test formáját is az izmok adják. Egy olyan lány, akin (lányokhoz mérten) kevés izom van, biztos, hogy nem lehet jó alakú. Esetleg ha a pálcika, vagy valami amorf cucc jön épp be.
19:45
fúj de gusztustalan.
De amúgy igazad van.
81 százalékos te nagyon nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal:D
Belinkelsz egy photosoppolt nőt:D
Elnézést, én nem igazán szoktam nőket nézegetni. :S Fiúpárti vagyok. ;D
Bocs, csak segíteni akartam, de akkor mellőzöm. :D
na hát az úgy jó szerintem.
Én kb olyan vagyok mint janicsák veca.Bár szerintem még fogynom kéne.Most vagyok 166-67 centi és 59-60 kiló
Mi az, hogy egy 60 kg-os lány nem husis, hanem dagadt? Hát te teljesen hülye vagy? Vagy tán 17 cmhez 80 kg színizom, hogy ekkora itt az arcod?
A kérdésre válaszolva: Hilary Duff max 52 kg. Kim Kardashian már jobb példa volt a husis lányra, de még mindig nem az igazi (photoshop).
Azt kellene feldolgozni az összes férfitársamnak (és a nőknek is!), hogy a nők az életben nem úgy néznek ki, mint a sztárok a képeken.
Nekem a kerekebb lányok jönnek be, lapos pocival (próbálok vékonyabb és husisabb kivitelt is mutatni, van itt átmenet bőven):
[link] (arca felejtős, de testről beszélünk úgyis)
[link] (ua. mint az elsőnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!