Hogy tudnám meggyőzni az osztálytársaimat, arról, h nem tömöm a mellem?
Szerintem az önbizalmad építésével foglalkozz, ne pedig azzal, hogy úúúúristen, mit mondanak mások a mellemre!!!
Olvasd el Kerner Tibor: Sziklaszilárd önbecsülés c. könyvét, és majd rájössz, hogy pont azért cikiznek, mert látják rajtad, hogy érzékenyen érint. Ha nagyobb önbizalmad lenne, magasról sz@rnál rá, hogy mit mondanak a többiek, akiktől ráadásul egyáltalán nem függ az életed, mert csak tőled függ. Meg kell tanulnod kezelni az embereket. Ne legyél már tutyi-mutyi. Mi köze a többieknek a melledhez? Miért is szóltak be? Jaaa, mert az emberek ilyenek! Ha valakire irigyek, megpróbálják a sárba döngölni, elhordani mindennek.
Ha meg valaki beszól. Kérdezd meg: Ezt most miért mondod, amikor semmi bizonyítékod nincs rá? Ártottam én neked? Akkor mi vezérel téged, amikor ilyen csúnyán beszélsz velem? Az irigység, vagy az, hogy azt hiszed, a többiek majd akkor fognak téged szeretni, ha együtt mész a nyájjal? Szerinted értékes ember leszel, ha csúfolódsz? Szerinted a mell mérete fontos? Te szeretnéd tömni a melled, hogy nagyobbnak látszódjon? Igen...te biztosan szeretnéd, hogy csúfoljanak úgy, mint te engem. Nem szeretnéd? Miért? Mi a rossz abban? Mi lenne, ha most bocsánatot kérnél? Jobban fogod magad szeretni.
Meg hasonló kérdések, amik beletrafálnak az igazságba.
Ui.: Ami a ti korotokban nagy mellnek látszik, az később lehet, hogy tök normális méret lesz. Régen, amíg nem volt mellem, én is azt hittem, hogy mekkora melle van az osztálytársnőmnek, aztán most már nekem is akkora, de még így se valami nagy. :D Bár, nekem és a szerelmemnek megfelel, és ez a lényeg. ;)
Minden jót!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!