Jelentkeznél szépségversenyre? Miért/Miért nem?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit hülye a kérdés, de kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről.2012. júl. 23. 20:02
1/7 anonim válasza:
Igen. Valakinek utolsónak is kell lennie
2/7 anonim válasza:
Igen, mert szerintem tényleg lenne esélyem.
3/7 anonim válasza:
Nem mert nekem túl sok iqm van ahhoz,hogy szépségkirálynő legyek. Lehet egosan hangzik de némelyik olyan sötét hogy csak nézek
4/7 anonim válasza:
Igen, mert csomó nálam kevésbé szebb lány lett már dobogós.
5/7 anonim válasza:
Én idén részt vettem a Miss Molett Szépségversenyen, sajnos nem nyertem, de legalább így jövőre is indulhatok :P
6/7 anonim válasza:
minek jelentkeznék? Atyaúristen :D még csak az kéne xd
7/7 anonim válasza:
Nem mert kövér vagyok hozzá 49 kg/ 162cm amugy a szépségversenyeken minden nõnek lanynak hosszu haja van es az enyemet a fodrasz ma ugy megvagdosta hogy mar csak a lapockamig er
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!