Mi késztet arra egy szulot h szépségversenyre hordja a gyermekét?
3-8 éves kislányok kisminkelve, mufoggal...stb?
Mi ebben a jó?
Nemrég néztem erről egy műsort, abban bizonygatta az anyuka, hogy ez mennyire jó dolog, nyernek egy csomó pénzt, és azt majd a lánya egyetemi tanulmányaira fordítják. Ugyanennek a kislánynak a nagymamája nevetve mesélte, hogy kellett neki egy autó, ezért elvitte az unokáját gyerekszépségversenyre, aki ott nyert neki egy autót.
Szóval ez készteti... pénz, autó, és persze a saját vágyai kielégítésére.
Én minden esetre cseppet sem értek egyet ezzel, és ha majd egyszer olyan szép gyerekem lesz, hogy a világ is csodájára járna, akkor sem vinném ilyen versenyre.
Én láttam már szép anyát is aki versenyre vitte a gyereket. A pénz talán, de az is egy fél vagyon h elindítsa szóval aki ebbe belekezd nem lehet nagyon szegény.
Az egyik musorban az egyik lány anyja azt mondta h azért csinálja h legyen a gyereknek egészséges onbizalma. Hát szerintem nem ettol kell onbizalma legyen a gyereknek. És amit egy ien versenyen szerezhet az tuti nem egészséges
az h esetleg modell lesz mert:
modell: 22 éves korára bejárta a világot, milliós vagyona van, ergo nem kell dolgoznia, és még netán önbizalma is lesz ha már minden 2. plakátról ő figyel.
kontrasztnak átlagember, aliasz én pl:
22 évesen gürizek az egyetemen hogy majd ha egyszer valaha 30+ lesz saját lakásom vaahogy fenn bírjam tartani, önbizalom 0, és kb 2 másik országban voltam, de ez az átlaghoz képest még soknk is számít...
hát kb ezért....
látom te se a lényeget olvasod ki...
nézz már rá a magyar gazdasági hírekre...igen megéri. mert munkából ma már, nem lehet *megélni*, és igen jól olvasod, megélni, és nem jól élni...
én még olyat se igen láttam hogy olyan embernek 30 éves kora előtt saját háza, és ezzel eggyütt saját élete és élettere legyen aki nem
a) modell
b) gazdagok a szülei
c) politikus
ezen is gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!