Mi késztet arra egy szulot h szépségversenyre hordja a gyermekét?
3-8 éves kislányok kisminkelve, mufoggal...stb?
Mi ebben a jó?
11. válaszoló! Amit te írtál az nagy hülyeség. Ha v.ki már a közép iskolában arra koncentrál, hogy a jegyei megfeleljenek a magasabb képzésű egyetemek és főiskolák elvárásainak + megpróbál minél előbb kitűzni egy célt a szeme elé ( pl. Elhatározom, hogy én egy jól kereső fogorvos leszek) nem lesznek gondjai. Mert ha úgy van ahogy te írtad, akkor a fiúk többsége 30 éves korukig szüleiknél laknának, hiszen belőlük biztos nem lesz kifutó modell.
A válaszom a kérdésre pedig: Szerintem a szülőket nem a pénz érdekli, hanem az, hogy amit nekik nem sikerült elérniük az életben ( pl. szépség, vagy híresség) azt a gyerekükön próbálják újra élni. És így a nagyravágyó anyukák újra fontosnak érezhetik magukat.
#11-vagyok
a férfiak más tészta, ők könnyebben kapnak előléptetést.
másrészt a modellek 20 évesen nyugdíjba mennek, és megvan rá a zseton hogy tobbé ne kelljen dolgozniuk.
valamint, jah. krva sok embernek nincs 30 éves koráig !saját! lakása
(nem albérlet és egyéb szrok..hanem !saját! lakása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!