Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a rokonaimnak,...

Hogy mondjam el a rokonaimnak, hogy szépségversenyre szeretnék menni?

Figyelt kérdés

Nem merem... Mert anyu nem szereti a cicomát és csak nem merem. Segítsetek lécci, hogy mondjam el és mit mongyak!

12/L

2012. jan. 6. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
A rokonoknak sehogy, semmi közük hozzá. Édersanyád nélkül pedig egy lépést sem tehetsz. Ha ő nem akarja, ellenzi, maradsz otthon. Nagyon ráérsz még!
2012. jan. 6. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem kamu? 12 évesen hogy lehetne már szépségversenyre menni? Ráadásul "mongyak"...xD
2012. jan. 6. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:
sztem léteznek gyermek szépségversenyek is -.-
2012. jan. 6. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mondd neki hogy ezt most tényleg nagyon szeretnéd és hogy (már ha modell vagy ilyesmi szeretnél lenni) hogy te ezt akarod csinálni! Szerezz jobb jegyeket! Segíts többet a házimunkában stb..:)) 13l írhatsz privit
2012. jan. 6. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel azt mondtad hogy szerinted, gyanítom hogy csak gondolod hogy vannak gyerek szépségversenyek. Esetleg: Amerikában\rajzfilmekben. 18 évesen leszel a legszebb, akkorra hagyd mert akkor lehet sikerélményed. Jah és ha 18 leszel(felnott lány) nem hiszem hogy meg kellene kérdezned bármit is anyudtól. Sok sikert :)
2012. jan. 7. 00:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen eléállsz, és megmondod, hogy el szeretnél menni, mert érdekel,és ezt szeretnéd csinálni. Ha nemet mondd, akkor bele kell törődnöd, még 6 évig ő dönt hivatalosan helyetted. A távolabbi rokonaidnak pedig nem kell róla tudniuk, hogy hova készülsz. Bár szerintem még fiatal vagy, bár mostanában már az ilyen korúakat keresik(ha jól tudom), de azért gondold meg.
2012. jan. 7. 01:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát beszéld meg anyukáddal az anyukák ezért vannak. Nem hiszem el, hogy nem értene meg. De 12 évesen tanulj de ilyenekben gondolkozz szerintem. Ráérsz erre te még.
2012. jan. 7. 13:12
 8/9 A kérdező kommentje:

át gondolotam am a 4. válaszolónak írom, hogy vannak gyermek szépségversenyek, szoktam nézni a TV-ben!!!

Jameg eldöntöttem az egészet.. most 18.-án leszek 13 akkor majd megkérem anyukámat, hogy azt kapjam szülinapomra hogy elmehessek

2012. jan. 7. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj meg helyesen írni, ráérsz erre még.
2013. márc. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!