Hogy mondjam el a rokonaimnak, hogy szépségversenyre szeretnék menni?
Figyelt kérdés
Nem merem... Mert anyu nem szereti a cicomát és csak nem merem. Segítsetek lécci, hogy mondjam el és mit mongyak!
12/L
2012. jan. 6. 19:29
1/9 anonim válasza:
A rokonoknak sehogy, semmi közük hozzá. Édersanyád nélkül pedig egy lépést sem tehetsz. Ha ő nem akarja, ellenzi, maradsz otthon. Nagyon ráérsz még!
2/9 anonim válasza:
Ez nem kamu? 12 évesen hogy lehetne már szépségversenyre menni? Ráadásul "mongyak"...xD
3/9 A kérdező kommentje:
sztem léteznek gyermek szépségversenyek is -.-
2012. jan. 6. 19:43
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem mondd neki hogy ezt most tényleg nagyon szeretnéd és hogy (már ha modell vagy ilyesmi szeretnél lenni) hogy te ezt akarod csinálni! Szerezz jobb jegyeket! Segíts többet a házimunkában stb..:)) 13l írhatsz privit
5/9 anonim válasza:
Mivel azt mondtad hogy szerinted, gyanítom hogy csak gondolod hogy vannak gyerek szépségversenyek. Esetleg: Amerikában\rajzfilmekben. 18 évesen leszel a legszebb, akkorra hagyd mert akkor lehet sikerélményed. Jah és ha 18 leszel(felnott lány) nem hiszem hogy meg kellene kérdezned bármit is anyudtól. Sok sikert :)
6/9 anonim válasza:
Egyszerűen eléállsz, és megmondod, hogy el szeretnél menni, mert érdekel,és ezt szeretnéd csinálni. Ha nemet mondd, akkor bele kell törődnöd, még 6 évig ő dönt hivatalosan helyetted. A távolabbi rokonaidnak pedig nem kell róla tudniuk, hogy hova készülsz. Bár szerintem még fiatal vagy, bár mostanában már az ilyen korúakat keresik(ha jól tudom), de azért gondold meg.
7/9 anonim válasza:
Hát beszéld meg anyukáddal az anyukák ezért vannak. Nem hiszem el, hogy nem értene meg. De 12 évesen tanulj de ilyenekben gondolkozz szerintem. Ráérsz erre te még.
8/9 A kérdező kommentje:
át gondolotam am a 4. válaszolónak írom, hogy vannak gyermek szépségversenyek, szoktam nézni a TV-ben!!!
Jameg eldöntöttem az egészet.. most 18.-án leszek 13 akkor majd megkérem anyukámat, hogy azt kapjam szülinapomra hogy elmehessek
2012. jan. 7. 13:13
9/9 anonim válasza:
Inkább tanulj meg helyesen írni, ráérsz erre még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!