Szerintetek szép vagyok? (kép. )
Figyelt kérdés
új.: [link]
egy éves.: [link]
mondjuk egy 0-tól 5-ig terjedő skálán.
(nincs rajtam egy kiló smink és NEM photoshop.)
18.L
2012. júl. 23. 09:56
31/47 A kérdező kommentje:
ha valaki még ebbe is belekötne.:úgy beszélni velem,mit egy kutyával.
2012. júl. 23. 20:09
32/47 anonim válasza:
figyelj. ez egy olyan oldal ahol egyaránt kaphatsu pozitív és negatív kritikát is. ha nem.tetszik akkor ne rakj ki kérdést. akkor is szánalmaa amit csinálsz. ennyi
beraknálak egy öregek otthonába azt majd a öreg papik majs csorgatják rád a nyálukat.
33/47 anonim válasza:
Csak ezt az emós hajat ne!!
Amúgy nekem nem szőrös :D
34/47 A kérdező kommentje:
szánalmas,mert kíváncsi vagyok mások véleményére?elég 'logikusan' gondolkoztok..mert ha már kiteszem a kérdést,akkor biztos azért teszem,mert itt akarom verni a nyálam.gratulálok nektek.
2012. júl. 23. 20:53
35/47 A kérdező kommentje:
20:52.nem emos hajnak készült.:D
2012. júl. 23. 20:54
36/47 anonim válasza:
az új képen szép vagy, a régin kevésbé, de legalább már változtál:)
38/47 A kérdező kommentje:
21:01.:vannak itt normális emberek is úgy látom.:) ezt vedd bóknak.
2012. júl. 23. 21:04
39/47 anonim válasza:
ha normális véleményt kérsz, rakj normális képet
egyébként a kutyámmal elég szépen beszélek
amúgy nem vagy szánalmas, csak egyszerűen ilyen képekből nem lehet megállapítani semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!