Szerintetek szép vagyok? (kép. )
új.: [link]
egy éves.: [link]
mondjuk egy 0-tól 5-ig terjedő skálán.
(nincs rajtam egy kiló smink és NEM photoshop.)
18.L
hát igazából a második képről nem tudnám megmondani hogy szép vagy e :D de szerencsére van olyan is amin látszik az arcod. szép vagy :)
amúgy nem tetted már fel valamikor ezt a kérdést? olyan ismerős vagy :D
első képre kapásból szépet mondtam, a másodikra, hogy éretlen, agyatlan kislány...
A változás örömteli, de az, hogy ide pakolgatod fel magad, és ez a legnagyobb problémád az életben megerősített abban, hogy buta lány vagy.... :(
(nincs ezzel semmi baj, és elnézést a nyers őszinteségemért. Remélem, hogy majd egyszer kinövöd, és 30 évesen valóban NŐ!-ként nevetni fogsz majd a mostani önmagadon. /Érdekes, nekem soha nem volt ilyen korszakom!! :-o/)
10:15.:kinek nem szőrős?:O
10:21.:nem ez a legnagyobb problémám ez életben,sőt,oka van,hogy ide ezeket felraktam,megkérdeztem.semmi baj,hogy nyers vagy és őszinte,csak nem tudod,miken mentem keresztül és mik a legnagyobb problémáim.amiket írtál,nem baj,csak nagy tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!