Mit gondolnál ha igy nézne ki egy 15 éves lány? Tovább lent
szóval h alul kék a haja, fellül meg eredeti szőke, fültágító,ajak piercing, öltözködés azmeg változó, néha nőiesen néha lazábban
(egyébként a saját külsőmet írtam le.. csak kiváncsi vagyok hogy mások mitgondolnak ha meglátnak egy ilyen lányt, mert sok embernek nem jönbe.. )
A fültágítón kívül szerintem teljesen rendben van.
A hajad jól nézhet ki *-*
Azt, hogy 14-15 évesen nagyon nem kéne így kinézni, de az ő dolga.
Én fiúként szívesen járnék egyszer egy ilyen lánnyal, nekem ugyan már nincs piercingem, de tetovált vagyok.
Minden második tini? Egy átlag 15 éves? Hú az én városomban 1-2 ilyen ha van összesen. Gondolom a pesti átlagról beszéltek. Hát ott el is hiszem...
Nekem sose tetszett a színes haj, mert bár biztos van akinek jól áll, eddig csak cigányokon láttam ilyen kék hajakat. (de mivel eredeti szőke, így gondolom te nem vagy az. :D) A fültágító ha kicsi még elmegy, az ajak piercing régen nekem is tetszett, de már elég rondának találom.
Minden 2-3. Lány így néz ki? Hol éltek?
Am nekem is van ajakpiercingem, a szemöldökömnél is van, nyelvpiercingem is van, fültágítóm is van, és tetoválásom is. Na és? Akkor én nem vagyok ember? Vagy mi???
Am Mo-on hány ember van, aki üzleti konferenciákra jár, vagy ESTÉLYRE????? Főleg tiniként?? XD
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!