Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon elvagyok keseredve....

Nagyon elvagyok keseredve. Változni fog még?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és egyáltalán nincs mellem! Még a legkisebb melltartó is kics rám! :( 157 cm , 52 kiló vagyok,szóval nem vagyok vékony,nem azért van. Elég aránytalannak tűnik a testem ez miatt...Kicsit szégyenlem is,hogy ez van,mert a korombeli srácokat csak a mellméret érdekli.Mondjuk van barátom lassan 2 éve,de ő nem is ez a korosztály,ő elfogadott ilyennek,de engem akkor is nagyon-nagyon zavar... Fog ez még nőni??? Vagy ilyen marad? Bár szerintem az utóbbi,mert az ilyen idős lányoknak mint én már megnőtt a mellük. Nincs önbizalmam ez miatt,sokat gondolok erre...
2009. júl. 14. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg általában a mell 20-21éves korig nő.Van akinek hamarabb megáll a mell fejlődése,van akinek sokkal tovább tart.De van benne genetika is ha pl anyudnak is kicsi a melle akkor nagyobb a valószínűsége h neked is kicsit marad!
2009. júl. 14. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

nőhet még, de nem biztos, viszont 1-2 gyerek után biztos nagyobb lesz :D

amúgy meg ha a barátodnak így tetszel, akkor mért foglalkozol vele?

2009. júl. 14. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
azért foglalkozik vele mert magának nem tetszik. Én is szeretnék híznikb 4 kilót de sehogyse tudok. De így is elégedett vagyok ha jönnek a kilók jönnek ha nem nem. Ha iylen alkatod van azzal nemnagyon tudsz mit csinálni. a Mekis zsíros olajos kajától meg csak a bőröd lesz zsíros.
2009. aug. 3. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
bakker félreírtam xD sorry
2009. aug. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!