Miért ragadt a Muffin-ra a muffin papír? Elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
A papírformák szépen kijönnek a muffin sütőből,de a lényeg csúnyán beleragad a papírkosárkába. Talán ha mikróba tettem 20mp-re,akkor javított egy kicsit a helyzeten, de az aljára ugyanúgy odaragadt és papírostul kellet volna megenni! =S
Mit csináltam vajon rosszul?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 26. 15:22
1/16 anonim válasza:
Velem is ez történt! Méghozzá én sütőpapírral is csináltam és a muffinokból puffinok lettek.
2/16 anonim válasza:
Lehet, hogy mindent jól csináltál:) A nejem régi rutinos "muff. gyáros", de a süti bizony odaragad a papírhoz, azt evéskor tépjük le róla. Egészen vékony tésztaréteg jön csak le. Tehát a papírkapszliból nem esik ki a sütemény és nem is lehet többször felhasználni. De ha finom volt a süti, kit érdekel a papír.:)
3/16 anonim válasza:
Semmit nem csináltál rosszul, ez így normális. Úgy kapsz ropogós héjú muffint, ha szilikon sütőformában sütöd, vagy magát a kapszlit is kivajazod.
4/16 A kérdező kommentje:
Az íze tényleg finom volt,sőt ízlett mindenkinek aki evett belőle. De ha vendégségbe vinném például, akkor nem lenne olyan fényes a dolog-egy beleragadt papír a finom sütibe.
De azért köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 26. 16:00
5/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Fém muffin sütőm van, azt is kilehet vajazni esetleg?
2010. dec. 26. 16:01
6/16 anonim válasza:
Nekem is fém muffinformám van, próbáltam kivajazni, de eszméletlenül beleragadt, szenesedett. Azóta csak papír. =/
De ha másoknak viszem, vagy ajándékba, akkor papírral együtt adom. Úgy szép.
7/16 anonim válasza:
Az utolsó, akinek üzentél: Nekem is fém van, míg új volt, kivajaztam, lehűtöttem a mélyhűtőben, és úgy sütöttem. De egy idő után beleégett, így váltottam a papírra. Szerintem nincs ezzel baj, a muffinok már csak ilyenek. Az amcsi filmekben is ki szokták enni a papírból.
8/16 anonim válasza:
Igy van, meg amit a peksegbol veszek, az is beleragad a papirba.
9/16 anonim válasza:
most így eszembe jutott a dupla papír...az szerintetek jó lenne?
10/16 anonim válasza:
Semmit nem tenne, mert akkor is a belso papirra ragadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!