Miért nem tudok megbarátkozni magammal?
Egyszerűen utálom magam,mert kövér vagyok,illetve hormonproblémáim is vannak,ami miatt szőrös vagyok,pattanásos.Egész nyáron "nagykabátba" vagyok,zavar,és undorító a borostás karom,a szőrös hasam,lábam,pattanásos hátam.Ráadásul olyan a lábam,mint valami két tuskó,semmi formája,a vádlim rohadt vastag 40 cm,a combom meg 58 cm.Még más rövid gatyóba,pólóba,én meg mackóba,meg pulcsiba vagyok,olyan szar:((
Undorítónak tartom magam,sztem nincs rondább ember nálam a világon:((Depis vagyok,ugy érzem,hogy sose leszek szebb,éppen ezért megakarok halni!Nagyon szőrös vagyok,de télleg,még az ujjam is szőrös egy picit!:)
orvoshoz nem akarok menni,semmikép se,esetleg majd később. Addig is mit csináljak?mihez kezdjek?Mindig feszült vagyok mostanában,ugy érzem engem figyelnek,tiszta ideg vagyok:(Nem is tudok már normálisan aludni se:(
Mindig azt képzelem,h tök szép vagyok,vékony,nem vagyok szőrös,mindig erről álmodozom,de tenni nem tudok,úgy érzem,mintha lenne egy gát,amit nem tudok átszakítani!mit tegyek??
nagyon szomorú vagyok!!
15 éves lány
Ezek mind olyan problémák amin lehet változtatni,csak akarni kell,és amit írtál gátat át kell szakítani ha szebb akarsz lenni!!
Alak:
nem tudom mit,mikor és mennyit eszel,de hagyd el az édességeket,cukros üdítőket abszolút.Egyél naponta 5x keveset,legyen benne sok zöldség,gyümölcs.Igyál naponta 2-2,5l tiszta vizet,ha unod a vizet,tegyél bele pár csepp citromot,és mentát nagyon feldobja:) Mozogj sokat,a legjobb az aerob mozgás,amikor 30-40percen keresztül folyamatosan,lassú vagy közepes tempóban mozogsz,erre nagyon jó a futás és a biciklizés!Ahogy fogysz folyamatosan szükség lesz alakformáló tornára is,ilyet beszerezhetsz dvd-n is,amin fitneszesek mutatják,hogy miből,mennyit,hogy kell csinálni.
Ha ezeket betartod látni fogod a javulást,de nem szabad feladnod!
Pattanások:
a kozmetikus rengeteget tud rajtad segíteni plusz otthon naponta 2x(reggel-este) tisztítsd meg alaposan a bőrödet,használj pattanásos bőrre való tonikot.Hetente 2x használj arcradírt!
Ha ezeket megteszed a pattanásokon is sokat segíthetsz!
Szőr:
Legjobb ha elmész kozmetikus gyantáztatni,egy aprócska hátránya,hogy nyáron látszik a lenge ruhákba ha már nő vissza a szőr,de viszont tartós és nem leszel borostás tőle.Igen,eleinte fájdalmas,de hozzá lehet szokni!
Önbizalom:
Naponta 3x állj a tükör elé és mondd el 5x,hogy "Megbecsülök,tisztelem magam.Tudom,hogy nem vagyok tökéletes,és van min változtatni,de én mindent megteszek,hogy változzak.Foglalkozom,törődöm magammal,ezért egyre szebb leszek!" <--ez használ,csak hidd el!
Egyedül mindez nagyon nehéz,de biztos van barátnőd aki szívesen elmegy veled mozogni,elkísér a kozmetikushoz vagy anyukád is próbál könnyű,egészséges ételeket főzni!
Amint látod a változásokat magadon egyre több lesz az önbizalmad és a depid is javul.Legalábbis javulnia kéne,de ha még mindig depis leszel keress fel egy pszihológust!
Nagyon nehéz lesz,de ha szeretnél szebb lenni,ezeket mind be kell tartani,mert látványos eredményt csak így érhetsz el!
Remélem tudtam segíteni és sok sikert kívánok neked!
14/L
szerintem fogadd meg az előző lány tanácsait, nagyon okosakat mondott!
még pár ötlet, hozzászólás:
-nekem is 39cm a vádlim, az még önmagában nem baj, persze nem ilyen lába van a modelleknek, de lehet szép formás, ha sokat edzel v gyalogolsz, amihez kedved van, és akkor átalakul izommá (persze lehet h most is az izomtól vastag a vádlid, de akkor azt ne is tarts problémának!
-nekem is szőrösek az ujjaim! engem is nagyon zavartak, de egy szemöldökcsipesszel könnyen ki lehet szedni, esetleg le lehet epilálni, gyantáztatni, de a csipesz a legegyszerűbb
-ha a legfontosabb helyeken gyantáztattál, utána bátran menj ki a napra (persze csak mértékkel), és ahogy barnulsz, és a szőr is világosodik egyre kevésbé fog látszani. ez nekem is bevált olyan testrészeimnél, ahol nem olyan vészes a szőr
Remélem segítettem! 20/L
mkinek szőrös az ujja.. az még a jóslásnál is számít :)
sztem vegyél egy epilátort amúgy, ha nincs, azzal ha minden nap átmész a kezeden-lábadon, az sokat segít... és is így csinálom, ha tudom.főleg azért jó, mert így keveset kell vele foglalkozni.. net közben remekül meg lehet oldani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!