Melinda- kérdése:
Mit tegyek magammal az évnyitóra?
Figyelt kérdés
Ma elssz nállunk az évnyitó és szeretném kicsit szebbé tenni magamat sajna sminkesre meg kozmetikusra most nincs pénz mert az új telómra költöttem el :PP Lécci segítsetek hogy pl. mien hajat készítsek vagy mien sminket készítsek ( nem annyira szoktam sminkelni magam de azt mondják nagyon szép vagyok ha valami visszafogottabb sminket készítek el magamon)( 13/L)2011. aug. 27. 10:32
1/4 anonim válasza:
legyen szép hullámos hajad, hajsütővel nagyon szépen meg lehet csinálni :) és valami világos szemhéjfestéket tegyél fel szempillaspirállal :) alapozót csak akkor, ha nagyon muszáj! és valami szép világos rózsaszín rúzst :)
3/4 anonim válasza:
helyesen fogalmazni nemtudsz...
13 evesen mi a afrancnak akarod te eteni magadat?
en 13 evesen orultem ha volt egy regifajta mobilom, nemhogy kozmetikushoz meg sminkeshez vagyakozzak!
Ha ilyesmit akarsz csinalni ilyen korba, inkabb hagyd ki az evnyitot.
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszadó, a fogalmazással neked is vannak gondjaid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!