Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, ha évnyitóra veszek fel...

Gáz, ha évnyitóra veszek fel harisnyát ilyen melegben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem, gonodolom nyomós oka van, ha már képes vagy így kínozni magad, akkor pedig semmi sem gáz. :)
2011. aug. 30. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem, sőt. Ízléses nő nem megy ki az utcára harisnya nélkül.

Bár ettől függetlenül én is szoktam :D De a tisztességes öltözethez elengedhetetlen a harisnya.

2011. aug. 30. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem én is veszek holnap valami vékony, testszínű harisnyát. Egyrészt a magassarkú miatt, másrészt van néhány szúnyogcsípés a lábamon, meg helyenként látszik egy pici pont (ahol a szőr fog nőni). Szerintem esztétikusabb lesz, ha veszek fel nylon harisnyát. És nem érdekel, ki mit gondol:)

16/L

2011. aug. 30. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép elegánsan mész illik hozzá felvenni harisnyát. Legalábbis én ha vizsgázni megyek nyáron és szoknyában vagyok és blúzban mindig veszek fel hozzá harisnyát. Amugy nekem lehet szerencsém is van, mert imádom a harisnyákat. :)

25/L

2011. aug. 30. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
én nagyon melegben is veszek fel harisnyát... mert utálom ha nincs rajtam és persze szoknyában vagyok... ősszel a kicsit vastagabb, de nyáron a nejlon szokott lenni... most évnyitónál szerintem a kettő között (van ilyen átmeneti harisnyám is vagy mittomén hogy hívják.. ;) )
2011. aug. 30. 22:09
 6/8 pyronka válasza:
Hát ha pasi vagy,akkor az:)
2011. szept. 5. 19:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen pasi vagyok. És vettem évnyitóra harisnyát. Akkor már értem, miért néztek rám olyan furán...
2011. szept. 5. 20:38
 8/8 anonim válasza:
100%
azóta remélem leborotváltad a lábadat!
2011. szept. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!